Hát én nem vagyok felnőtt, csak felvilágosított gyerek, de akkor is a szexet láttam meg elősször XD Pedig nem vagyok perverz XD Csak nem vettem észre egy delfint se...
Ki olyan vaksi, hogy még a delfineket se látja?
hát, igen, de mi már csak látunk, nem igaz?
Najó, most olvasom mekkora hülyeségeket írtam, de hajnali 4kor nézzétek el nekem :) A léyneg benne van...
Ehhez nem kell perverznek lenni. A kép lényege annyi, hogy a kisgyerek azért lát delfint és nem embert, ugyanis fiatalon (gondolom pár éves gyerekre) nem volt még szexuális tapasztalata. Ezért látnak a ygerekek előbb delfinek és nem egy ölelkező párt.
Midig mindenki a szexről beszél. Mért nem lehet beszélni a zenéről? Ki kefélt már zongorán?
Na jóó... De a szex és adelfinek eléggé összefüggenek!
A kép ötletes, a szöveg itt is gyenge.
én se gondolok állandón a sexre... gondolok néha a sörre is :D
Elvileg még kiskorúnak számítok, de delfint azt nem láttam. De csaltak, mer két delfin hasán van egy pöcök, a nő csöccse
Elvileg még kiskorúnak számítok, de delfint azt nem láttam. De csaltak, mer két delfin hasán van egy pöcök, a nő csöccse
Nem tom, ki látott ott delfint, de komplett hülye volt.
jééééé, delfinek is vannak a képen???
Nos, megmutattam az öt (!!) éves tesómnak, mert nem akarok perverznek látszani (pedig az vagyok mwhehehe), és azt mondta, hogy ezen két pucér ember van... az a perverz, aki készítette.
melyik gyerek látna itt delfint?.......ez hülyeség:P
Nem csak a szexre tudok gondolni. Egyszerűen csak látok vazze.
Ja.... a mai gyerekek... "Némmá Maya néni!!!" :D