egy nyaralás erejéig én is bevállalnám nem rossz ülsz a nappaliban és alattad a vííííííííííízz nagyon jó;)
nem hiszem,de jó hely lehet.Megnézném
gwer: :DDDDDDDD elfogadnám azér... na jó lehet h vennék bele hűtőt, hogy az a csávó ne problémázzon!
Nincs hűtő a nappaliban.Meg huzatos mi az, hogy nincs fala meg faház nekem kőház kő
drága yoyo! sztem a gyenge hely- egy valljuk be, valóban gyér, de poén akart lenni annak az embernek a részéről, aki azt odaírta. úgyhogy örülnék, ha megkímélnél a sikamlós megjegyzéseidtől! köszi
És Izland hideg hely...ha csak a felhőket megnézitek láthatjátok, hogy nem a legszebb midnegyik..de azért elnéznék ide:)
Nemazért mondom, de Izland se ma focijáról híres..vannak ott szép vulkánok, Működő vulkánok!!! Egy beindul...
Yoyo, klipo: azert ezt a nyelvezetet mashova kene tartogatnotok. Nem akarok unnepronto lenni, de kulonben egy ilyen helyen valo eles hatranyai lehetnek pl. a tenger allando morajlasa (jo hangos egyebkent), a sos para marja a borod es kimoshatatlan a hajadbol, vagy kepzelj el egy vihart... persze egy nyaralas erejeig en sem mondanek nemet.
nem halok meg míg ide el nem jutok!!!!!!!!
GYENGE HELY?????????????????????????? AZT POFÁZOD HOGY GYENGE???????????????????????????????????????, A JÓ ÉDES K*RVA ANYÁD HOGY DUGNÁ FEJÉT A TEHÉN VALAGÁBA, AMÍG A TENYÉSZBIKA MEG NEM BASSZA HÁTULRÓL!
A jó édes anyád nem vágyik ide te paraszt. ez a legjobb
Összesen: 14
[1]