huhhh sikerült végig jáccani igaz a vége elég morbid volt
én most a kék vagy a sárga vagyok???
egyébként úgy hallottam van második része is. Aki esetleg tudja, az küldje már be vagy szúrja be ide. Kösz előre is!
mr.spike: sajna oldalam nincs, de a programhiba durva és tetszik, a kiugrós meg először nekem is nehéz volt, aztán -ahogy te is csináltad- nekem is sikerült. Néhány password, nemtom hanyas pályákhoz: suicidal, thabomb, shooter, poweroff, cheater. Asszem 10 pálya van, és minden pálya bevezetőjeként van egy lap, rajta angol szöveg. Akkor a bal aslóban láthatod a passwordot.
nincs oldalatok? (La-c-ee,Smanc, v.Rommel)
SSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYY Rohadt jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! modjuk a vége egy ici picit morbid;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Hogy lehet a Password-ot kikérni????
Rohadt egyszerű a kiugrós. Rohanj oda ahogy elkezd kiabálni a gyerek, hogy: I can't do that. (Én ezt nem csinálom) Na,szaladj a jobb szélen azt mehet, csak visszafele nehéz..........................
megin......................A második pályán, ha nekiszaladsz a jobb alsó saroknak, egyszerűen kijutsz. Csak utána nem tudsz visszajönni.
Enyhe Progihiba. Véletlen kisétáltam a falon. (mr.spike@citromail.hu)
sikerült végig megcsinálni.....hát eléggé morbid, főleg a befejezés, de tetszett :)
A kiugrós résznél lehetetlen továbbvinni
Szerintem nagyon könnyű a kiugrosnál a padok jobb oldalán kell elmenni és akkor nem vesz észre de ne egyből induljatok mert akkor annnyi.
én sem tom mitkel csinálni a gyerekkiugróstanárleszidós pályánál. valaki segíccsen!(amíg kiugrik addig sztem lehetetlen megcsálni,annyi idő alatt)
Ahol a gyerek kiugrik az ablakon, ott mit kell csinálni??????????????????????
A Második pályától nem lehet semmit csinálni. Szerintem sz eredeti hely kell