Nekünk van ilyenünk, csak abban vmi féreg úszkál...
A kígyó alkoholba fojtotta bánatát. :) De ahogy elnézem, nem igen lehet több mint 2-3 deci alkohol az üvegben... úgyhogy berúgni nem lehet tőle, de az étvágyat elveszi az biztos! :(
A veszélyes-állatartás biztonságos módja. Ha meg megunod, megiszod, praktikus:)
ehhe nem gyenge... kiderül h jégdarab van benne amibe le van hibernálva a kígyó... és ha kiiszod belőle a hideg piát akor kiolvad
kiváncsi vok hány fokos lehet, én megkóstólnám. de arra kiváncsi vok hogy ha megisszák a piát utána megeszik-e a kígyót, (mert itthon, igaz csak gyümölcsöt szoktak bele tenni a pálinkába de azt megszokás enni):)
kínában, vietnámban, japánban ez természetes... (meg is isszák :D) szegény állatból még élve eltávolítják a belsőszerveit, belerakják az üvegbe (még mozog), ott felveszi a képen is látható formát... állítólag a szesz kiold néhány dolgot belőle, az idő során, attól van különleges íze...
az 1ik ismerősömnek skorpiós vodkája volt
Hát én megkóstólnám. Ha ott megisszák baj nem lehet :D
ha egy kobrát belefolytanak egy üveg whisky-be, az utána még lehet mérgező szerintem... bár valszeg nem ez történt. Nem tudom ki vesz meg ilyen ocsmányságokat, döglött állat egy piában, hú de egzotikus.
hát nem tom.. én bírom az ilyen különleges kajákat meg italokat de ezt nem hinném h megkóstolnám
na most ebbe kivételesen nem kóstolnék bele
Ki mondta, hogy a kobra él, 13 éves barátom? Ááá...
a kobra már régen megfulladt volna...
hát ez durva... van aki ezt megissza??? első
Összesen: 18
[1]