mindkét: Adok én neked... :P :) Szóval tudsz valamennyire japánul.... Ehhez valahogy nem elég jó a szemem. ;)
illetve ahogy így belegondolok, a kis körben lévő nő ajánlja ^^;
gradU: adj nekem kanjiszótárt és rögtön lefordítom ;P felső sor: osusume shimasu ami kb. ajánljuk! :) ennyi legyen elég, okidoki? :D
Nagyon érdekes a téma. :) Úgy látom, hogy sok ember fantáziája felélénkült és hatalmas mosollyal mennek dolgozni, ill. iskolába. gradU Harimata mosolyára kíváncsi... gondolom az a centitől függ... ;) Akármilyen ügyes is, 14 centi csak 14 centi marad. :P :)
ááááá... így jár aki későn kel:( na mind1 majd csak lesz valahogy hátha tudok írni még ma normális kommentet ugyhogy :)
Pár év múlva jobban mosolyog majd ha nem a szájába teszi..... Egyébként a japánok nagyon európaisodni/amerikanizálódni akarnak, érthető hogy nem is japán kiscsajjal reklámozzák. Európai szem, sztárok stb.
mindkét: Értem. Nem szereted, amikor keverik... :) Mit írtak rá japánul? ;)
Sanyi: :) Na, azt a kivitelt már tényleg nem lehet félreérteni sem.
Harimata, gradU: korrekció, ami a hozzászólásokat nem nagyban befolyásolja: ez japán. :)
Biztos van elektromos kivitelben is, amely valaki közeledésére automatikusan mosolyogtatja a viselőjét.
Harimata: Akkor bizarr lesz a mosolya. Egyébként aki egy ilyen kínai műanyag akármit tesz a szájára, az ne csodálkozzon, ha baja lesz.
gradU: Most épp rejtett... munkaidő van ugyanis. :P De nem is tudom, hogy tanultam meg nevetni enélkül... :) Kínai találmány, lehet, hogy a szemüknél is használnak valamit? Amúgy mi van akkor, ha véletlen fordítva teszi be a szájába? (Sanyi érzékeny lelkére való tekintettel, kéretik csak tisztességes dolgokra gondolni! :)
Harimata: Neked milyen a mosolyod? :)
Sanyi: rossz, aki rosszra gondol... én csak azt írtam, hogy 14 centitől nem mosolyogna így. Ez attól még lehetne akár egy "szájba helyezhető eszköz". Sőt, biztos az is... ;)
por no iparban használt műbroki, csak gyatra minőség dehát el kell ezt is adni... -hmmmm mi is legyen, mire is jó ..... hoppá megvan: legyen mosolytréner!!!
És hogy működik? Ha benn felejted egész nap mosolyogsz? Vagy a mosolygás végén ki kell venni? Esetleg van távkapcsolója?
Sanyi: Disznó az egész világ... Szájban is jó? Aha. :) Egyébként andor88 hsz-a nélkül én is ezt gondoltam volna.
Olyanok vagytok... Ez egy szájba helyezhető szköz, ami segít a szép mosolyhoz szükséges szájtartás begyakorlásában. Nélkülözhetetlen :)