eol: Jó, akkor nem csak én gondolom így ezek szerint. :)
Atyauristen: Azt kell mondjam, hogy annyira egyértelmű, hogy mit szántak poénnak, hogy emiatt csak az foglalkozik vele, aki azt hiszi, másnak nem egyértelmű. Nemde?
Én meg azt kell mondjam, hogy a 4 ember közül 4-en megértették a lényeget. De kit érdekel a nyilvánvaló? Ha valami unalmas, fel kell dobni mellébeszéléssel. Turbózzuk fel a humorérzéket, mert különben ez a kép is lesüllyed Pfújra.
Azt kell mondjam, hogy 4 ember küzöl, csak egy értette meg a kép lényegét, és az hihi, nem a 10%-on van a hangsúly, hanem az elválasztáson
sztem meg a leg1szerübb megoldás a megfelelő vagyis ho a nem igy kellene elválasztani : 10% gyümöl- cstartalom!!!
Harimata: A hígításra gondolhattak, csak nem tudják érhetően leírni: 1 l szörp 6 l víz/benzin/nitrohígító, akármi... :) Mivel nem 1 l van benne, az arányt kellett volna ráírni, hogy ha valaki nem kocka (nem elég sokoldalú), az is értse.
10% helyesírás... Archangel: A szörpöknél a hígítási arány szokott az 1/7 lenni, de nem biztos, hogy ez is azt jelenti. Nem tudom mi a probléma ezzel az ízű/gyümölcstartalommal, amiben ennyire kevés a gyümölcs, az tényleg csak olyan ízű, de nem gyümölcsszörp.
Hát ez nem egyszerű kép. Egyrészt: Málnaízű vagy 10%málna? nem mind1. A nyelvtanról ne is beszéljünk. S 1 6 az tényleg 7 az istenit!!...de miért van ráírva??