Miután az alak megvan, már csak nyalóka lenne. :)
Freud perverz volt, na. De azért az almát ő is biztos szerette. :) Bru: kukacos XD hehe
van egy olyan érzésem, hogy nem foggal és nem egyéb 3Ds eszközzel csinálták, hanem számítógéppel :) szerintem illik hozzá a képaláírás, mivel freud mindent a szexualitásra vezetett vissza, tehát ha ezt elfogadjuk, akkor nem almacsutkát kell látnod, hanem női testet. be is jött, nem? :) amúgy szerintem sem kifejezetten poénos, de azért jó kép.
HUNter: már volt szerencsém Freud tanulmányait és elméleteit olvasni, érdekesek nagyon, de nem poénosak akkor sem. Mindenesetre az almacsutka célzását is értem, de még így se találom poénosnak. Talán ezt a témát én túl komolyan veszem. Gyári hiba lehet :)
weiszi: foggal te sem csinálsz jobbat. :)
télleg ki van faragva a csaj, de elég kezdetlegesen
Dávid-szobros verzióban..." Fúúújj! Anyu!! Ez az alma kukacos!!" :D Amúgy a képaláírás valóban elég eröltetett... lehetett volna: Romlott alma :D vagy Tiltott gyümölcs :)
csak a gyengébbek kedvéért mit is ábrázolhat ha jobban megnézed...hmmm ott 1 gerincoszlop, ott 1 fenék, ott 1 mell, JÉÉÉÉ EZ EGY ALMACSUTKÁBOL "faragott" NŐI TEST !! OMG !!
Olvass kicsit, és megérted a poént... Bár vinnyogni akkor sem fogsz a röhögéstől
Freud nem egy nagy poénforrás. És egy almacsutka sem az. Így ketten együtt pedig...
Összesen: 16
[1]