én korometélot láttam USB-set, csak nem vettem meg
Nekem olyan kávémelegítőm van. Komolyan! Csak az a baj hogy nem USB 2.0ás.
folyamatosan meglep, hogy egyesek milyen hülye "találmányokkal" múlatják az idejüket, az AIDS-nek meg még mindig nincs ellenszere. Tudom, technika és orvostudomány két külön világ, de emberek, szedjétek össze magatokat! USB-s nodekliszaggató? E?
Folyadék felszívós?? Nézd meg ezt inkább ez jobb: http://shop.twokoko.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=74&products_id=422
nekem is ilyen egér kell... bár nekem a bilentyüzetem is lehetne porszívos....és folyadékelszívós lehetőleg
TeeGee nálam ugyanez a helyzet,ezt jól kitalálták DE LEGALÁBB HA A KINAIAKNAK SZÜKÉGÜK VAN VALAMIRE(NA, MÉG HA NEM IS ANNYIRA HASZNOS,DE AZÉRT JÓL JÖN)MEGCSINÁLJÁK NEM?ÉS MI MAGYAROK MEG ...meg...hát jah...
Hát, nemtom, de sztem ez az egeres porszívó egy óriási találmány :D Én tuti rendelnék egy ilyet, ha Magyarországon is árulnák... az asztalomat ugyanis ellepi a morzsa, milyen jól jönne egy porszívó, ami mindig _kéznél_ van :)
gradU: Monitor? Ugyanmá! USBicskáé a jövő!! :D Vagyhát a DieHard után az önmeggsemmisítőn is erősen elgondolkodtam! De szinte az oldalról minden kölll!!! :D Szellemradar?! Mostmár tudodm mi hiányzott! :D Asszem jópár évre előremenőleg tudok mit venni karácsonyra. :D THX!!!!
spider86: :) Nálam a nokedli szaggató és a voodoo baba viszi a prímet. :D Nem rendeltem semmit, de tényleg pazar cuccok vannak az oldalon. Pl. az a klassz monitor. :)
gradU: hát nemtudom h te rendeltél e valami finomságot de ne mondd h a szellemriasztó vagy a varrógép nem mozgatta meg a fantáziádat:) ne mek is csinálok magamnak olyan yakuzás cuccot, hmm.. márcsak egy éles kés kéne meg egy önként jelentkező...:P
Mayacska: Használható is, vagy csak búg? :) Ezt nézzétek! http://www.pto.hu/category/1/6/page/2 Van itt mindenféle USB-s agymenés. (alul lehet még lapozni) Ízelítő: USB-s szalonnasütő.
nekem van USB-s billentyüzet porszivom, de az nem egér, le vagyok maradva... :D
Az FM rádiót meg kihagyták belőle? :o Porszívó USB-ről... Nem lehet túl erős.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja, egyébként napelemes zseblámpa eladó. Szintén kínai találmány
Összesen: 18
[1]