Ha egy kicsit tudtok angolul vagy csehül: http://youtube.com/watch?v=04f2UJOPJfQ
Én jól szórakoztam...
heh, mondjuk sztem az amcsik 80%-a tényleg nemtudja hol van afganisztán
ezt én küldtem, a tavalyi @RC kiállításon volt
Vagy keressetek statisztikákat és kiderül, hogy az USA-ban félelmetesen nagy arányban vannak hülyék, az átlag állampolgár műveltsége olyan szinten alulmarad, hogy a választó polgárok többsége nem tudja, ki az aktuális elnökük (akit persze ők szavaztak meg)
Ez igaz, mindenhol vannak hülyék, csak amerikában sokkal többen vannak, így egyenes arányosan több a hülye. (Lásd. Aug 20 elötti kvíz - "Szent István az 1900-s években uralkodott" , és, hogy a fenébe keletkezett a favorit című műsor)
miert lennenek hulyek? a vezetok alapjan mondjatok ezt? ... meg mert a tv ben ezt latjatok? omg ott is vannak hulye emberek itthon is mindehol de ez alapjan ne mondd mar h az amcsik hulyek..
- "Szóval Amerikát jelölte meg kedves Bush!" - "Igen, igen..." - "Rendben. És most egy rövid reklámszünetet tartunk, míg a bombákat a helyes válaszra állítjuk." De amúgy tényleg nagyon hülyék az amcsik... :S
weiszi1995: Én nem vagyok se patológus, se hentes... szal én még nem láttam...
ez benn vót a mórickába, vagy a kismalacba is, igen jó
Igen, az amcsik inteligenciája kb valahol itt van :)
Fenimore, nincs is közönségszavazás, csak CIA gomb :)
-"Megkérdezném az afgánokat..." -"Rendben, kedves afgánok, kérjük nyomógomjaikat vegyék a kezükbe és szavazzanak: A,B,C vagy D. ... -"98% szerint Amerika. Ez a döntő többség." -"Hmm...Igen, nos bízom az afgánok döntésében, jelöljük meg a D-t, Amerikát."
teljesen mind1 mert dzsordzsnak két megoldása is van: vagy elpusztítják az országot és ebből adódóan nincs is olyan hogy... ezáltal a kérdés hibás vagy egyszerűen áthelyezi az országot a kívánt kontinensre és nem lesz vita:)
"... és megkérdezem Dicket, mit tud erről. Egyébként az A gyanús, mert azzal a leghosszabb az egyezés."
Összesen: 20
[1]