Télleg csak ilyen tramplit talált magának a kis bunkó. Ha van egy fotófelsz.ed, meg egy kissé hülye dumád, lefényképezheted a szánta márit is, vazze
C.s.I.: Hát jah. Megfogtál! :D ((Mondta nyuszika a medvének és szétesett.)) XD
Harimata: Az sem kizárt, hogy az anyjával is kipróbálta ezt, ő meg jól elverte a kis tetkóst. Megnézi, más nőkből is hasonló reakciót vált-e ki.
Tényleg étele fotója lesz.Még a kis optikáját is kinyomatta. :D Amúgy durva hogy ennyire vak legyen egy csaj! Vagy csak épp a láncfűrészért nyúl....hi-hi...
Tényleg, legalább egy jó csajt kapott volna le és utánna vernék el, de egy ilyen kidörzsölt térdű szakadt kislányt?
Én a következő pár pillanatra lennék kíváncsi. Miután villan a vaku... :D
Tényleg elég primitív, mint az egyutas raklap... A csaj elég dutra :D Jah és a képen semmi nem látszik szerintem
Enkeli: Ne irigyeld már tőle, valószínűleg most került (anyukája után persze) legközelebb egy nőhöz... örök emlék lesz neki. :)
Ez a legszánalmasabb dolog, amit egy ilyen alulvezérelt, farokorientált kan tenni tud. Elhájasodott, kopasz zsírpárna, akinek ahhoz sincs elég kurázsija, hogy találjon magának egy nőt, de a haveri körben majd biztos röhögve mutogatja, milyen jó fotót sikerült készítenie. Ez legyen élete legnagyobb öröme. Remélem, a legközelebbi iélyen akciójánál észreveszik, és úgy elverik, hogy négykézláb megy haza. Büszke lehetsz, te teremtés koronája. Barom!
Én bár férfiből lennék, vagy mi a szösz, de ezt valahogy mindig annyira szánalmasnak találtam. Stikában fotózgatni a csajok seg gét meg pontpontpont... miért nem flörtöl vele, vagy próbálja fölszedni? Vagy lehet, hogy a csaj már elküldte nyaralni?
Élete fotója lesz. Büszke lehet magára, hogy ilyen ügyes. Jó rövid lábai vannak a csajnak. :)
Összesen: 15
[1]