én Ubuntut használok... ezekszerint nekem sem lessz csajom [ ]
i sem próbált, ez nem igaz. A vista az nagyon jó, persze ha te azok közé tartozöl aki nem fogja az XP-jét leváltani hát ne tedd mert bizonyára számodra az XP az isten. Számomra pedig a Vista mér átvette ezt a helyet. Vista for me is GOOD AND GOD.
már elnézést, de ha már a windows-nál tartunk, akkor én is elmondom a véleményemet.: én kb. két hónapja váltottam a vistara, de csak azért mert 3 év hűséges szolgálat után az xp-s gépem meghalt. De még mielőtt megvettem volna az új gépet a vista-val olyan hírek terjedtek a vista-ról hogy tele van hibával, lassú, lefagy, kiakad, stb. de én ennek ellenére megvettem. És tudjátok NEM BÁNTAM MEG!! Hogy miért? Azért mert ebből a sok szemétből amit az ember elterjeszt a vista-ról, amit lehet hogy még k
Én XP-t használok, és egyelőre biztos nem fogok áttérni a Vistára, mert lehet, hogy rosszabbnak nem rosszabb, de a tendenciákat ismerve biztos sokkal nagyobb a hardverigénye.
...sokfélék vagyunk. Én speciel szeretk új dolgokat látni. C.s.I. - így igaz, undorító üzletstratégia, de sajnos nem a Microsoft van ezzel így, minden új termék kiadása után azt nyomják, és különböző trükkökkel próbálják elérni, hogy vedd meg az újat, még akkor is ha a régivel elégedett vagy. Mondjuk gazdasági szempontból ez hasznára van a piacnak, frissen tartja, megmozgatja a pénzt, és munkahelyeket teremt. Az egyén szempontjából nézve kevésbé kellemes.
Zsöm: eddig nem voltam biztos benne, de most már igen :). Az ilyen indulatos kifejezésmód ("nekem 1000x rosszabb") csak a frusztráltságból származhat. Eléggé biztos vagyok benne, hogy kipróbáltad, de nem boldogultál vele, mert más volt mint a megszokott, és innen a frusztráltságod - ezért vagyok most már biztos, hogy pár óránál többet nem használtad. Nincs ezzel semmi baj, komoly rendszergazdát is ismerek, aki irtózik az újítástól (habár abban a szakmában ez elég rossz tulajdonság). Amint mondod
Undorítónak tartom amit a microsoft csinál, hogy próbálja elérni, hogy mindenki csak a vistát használja. Egyre több program van ami Vistát igényel, pedig nem lenne különösebben nehéz, hogy xp-n is elfusson. Az egyetlen dolog ami tetszett benne az, amikor azt mondták hogy feltörhetetlen... az is volt pár napig.:)
Bocs, de miből szűrted le, hogy én még nem próbáltam??? Amúgy meg lehet nyugodni, dolgoztam már vele, és nekem 1000x rosszabb mint az XP vagy mint a 2000... De erről ennyit. Kinek a pap, kinek a papné.
Az igazi linux guruk így néznek ki. http://angrykeyboarder.com/images/off/RichardStallmanBrussels.jpg
Ja, aki programozni is tud. Amúgy nem értem, hogy a reboot hogy kapcsolódik a szexhez... BSD, nem linux. http://blog.onetbsd.de/?p=106
Aki nem próbálta a Vistát, annak minden bizonnyal pocsék :) Érdekes, hogy még senkit nem láttam a Vista-szidók közül, aki 1-2 óránál többet használták volna. Immár fél éve az elsődleges oprendszer nálam, stabilabb mint az XP, és tetszenek a különböző újításai (csak hozzá kell szokni...) Nem mondom, hogy tökéletes, amint a *nix sem az, de az XP-nél nem rosszabb.
:) Az XP már valóban nem rossz, bár néhe szemétkedik :) Viszont a Vista az megint elég pocsékra sikerült.
sviba; én tood leeccerósítwem a dlgot, és a make love-t meg a to get laid helyett egyszerűen fuck-ot irtam volna
A mai Windowsok stabilitása megközelíti a Unixokét. De a Windows XP előtt ez nem volt így. Ekkorra sikerült a Microsoftnak először használható és stabil rendszert csinálnia. De azért nem véletlen, hogy szervereknek még mindig az Unix alapú rendszerek a népszerűek, pedig van Windows szerver is.
Elegem van az ilyen viccekből. A windowsban sokkal használhatóbb bármilyen applikációs szoftver, ami a mai számítógépfelhasználás céljainak 99%-át teszi ki. Amúgy ha itt tartunk az én debianom is lehalt már párszor...
Tényleg nem pontos a fordítás, de valószínűleg így a legjobb áttenni a magyarba.