Ezek az emberek azért dolgoznak, hogy ti hammolhassatok....... Ne alázzátok őket! Már aki ezt teszi.
adam1224 írta:Én Veszprémben lakok,és az egyik szomszéd falu neve Hajmáskér. Szerintem valamikor azt jelenthette hogy hagymáskenyér
Nagyfater már eolkövette azt is pár éve, h azt írta ki, h "Hamma eladó" és még a kerítést is kidekorálta hagymával. :D Krupli táblát aaz ő utcájukban is láttam Szolnokon. Sőt volt már olyan is, h ki vna írva, h saláta eladó, alatta kézzel írott betűkkel meg az, h "meg zsoska" ( sóska akart lenni gondolom).
trapisti nem érzed magaodn, hogy kicsit szánalmas ez a körítés? írd azt, hogy menjetek ré a hülye linkemre, mert ezzel rajolok és kész... különben érdekes kép, lehet, hogy a feliratot, aki írta, annak szimplán kevés foga van, és előtte próbálta kimondani, hogy hogy írja
valaki csak azért megírt egy ilyen papaírdarabot, h majd feltegye a vicclapra, majd a többiek gondolkodhassanak rajta, h hogy lehet vki ekkora paraszt... LOL
de legalább fokot írt. a rama egyik fűszeres margarinjára "foghagymás" van/volt írva
Fokhajmát nálunk is mondanak Gy-M-S megyében De ugyanazt mondom mint előttem 20ember: a kupliról nem tudok
Én Veszprémben lakok, és az egyik szomszéd falu neve Hajmáskér... Lehet, hogy valami hasonló tájszólás... A krupli....háát, erre nincs magyarázatom :)
kicsit pösze volt az illető és ezt érvényesítette írásban is :)
Ez a Su írása: megismerem ezer közül is!
A hagymát tényleg hívják hajmának is, ha jól tudom. A kruplira nincs mentségem. :)
Összesen: 11
[1]