micsoda pofenyája van nekije XD
Már egint ez a photoshoppos hülyeség.Egyszerűen vannak emberek akik megcsinálják az ilyen állatságokat is azt kész.
Nemakarok beleszólni a vitátokba, de sztem us-nek van igaza :D Logikus, hogy amiről nemtudsz semmit, azt nem ajánlod senkinek :D De, hogy nehogy aztvágjátok a fejemhez, hogy bárki oldalára is áltam, ezért : MINDKETTEK HÜLYÉK VAGYTOK XD
Hogy én milyen kultúrált vagyok...
Gyerekek, egyre jobban kezdünk átmenni fórumba, lécci hagyjátok abba. Kissé idegesítőek vagytok. Ja, és lécci, erre ne válaszoljatok, mer úgysem olvasom el. Előre is köszi.
Látod Su, minden mondatod bizonyítja, hogy nem ismered a logika fogalmát. Normális ember csak azt ajánl amit már kipróbált és jónak találta. Ha nem nyitnád ki olyan sűrűn a szádat akkor senki sem tudná, hogy milyen ostoba vagy. De hát ezt egy hülyének hiába magyarázza az ember.
vajon ha normális lenne lenne különösebb változás?:D
us: amit te gondolsz, annak nem sok köze van a logikához. valójában a gondolatokhoz sem, de ez más tészta. ha azt tanácsolom neked, hogy ugorj a kútba, akkor arra gondolsz, hogy már én is kipróbáltam? ne viccelj, nem vagyok olyan hülye mint te. marcigyerek: semmi, de attól te még hazudós vagy
Mér, mit kell azt szégyelleni. Kipróbáltad, hát kipróbáltad! Sakkor mi van?!
Su, hogy miből látszik? Megsúgom neked, de el ne áruld senkinek! schindlerlonak azt tanácsoltad, hogy próbálja ki ha nem hisz a fotónak. Gondolom tapasztalatból beszéltél, külömben nem tanácsoltad volna nem igaz? Logikus az egész, csak hát te meg a logika.............. fényév távolságra vagytok egymástól. :P
us: na ne mond, aztán miből látszik? marcigyerek: max a szádat tartottad volna a közelembe kis hazudós.
Ezután megnézném az ürgét egy szál égő cigarettával,persze tisztes távolból!
us, személyesen bizonyíthatom, hogy Su kipróbálta már ezt a trükköt. Én tartottam a gyújtót...... Látnod kellett vóna, milyen pofát vágott a bumm után!
Úgy látszik, hogy te már kipróbáltad. Kár, hogy nem voltam jelen!