szerintem a királynő beszéd közben szembeköpte... előfordul az ilyesmi... ő is csak ember! :DDDDDDD
Na mi van us? Nem írsz vissza megint valami frappánsat? például: "te vagy az su"??:) Vagy ez a mondatszerkezet már túl összetett volt csöpnyi agyadnak h felfogja?
us: te vagy rá az élő példa, hogy a valóság messze túlszárnyalja a képzeletet
Ferraro: 1. a Fahrenheit 9/11 egyértelműen egy érzelmekre alapozó, a tényeket másodlagosan figyelembe vevő alkotás, azaz a fele sem igaz. 2. azért amit felsorakoztat tényeket és feltevéseket, ha nem is kell mind elhinni, azért elgondolkodtató 3. készült más dokumentumfilm is, ami jobban a tényekre alapozott és az sem fest túl jó képet erről az alakról és érdekeltségeiről.
tőled hülyebbet nehezen lehetne elképzelni
Fenimore: bushnak is gyomorbántalmai voltak nemrégiben;) biztos a sok cukortól:D eszemm: nem mintha a bushtól eltántorodtak volna az amcsik us: hozzád képest viszont fény az éjszakában. Viola777: igazából azok a nagyobb hülyék akiket meg tudnak vezetni.
http://youtube.com/watch?v=5vtfmQ5Audg nah ez a videó szerintem meggyőz minket h bush ha nem is veszélyesen hülye de azért bizti h nem 100as
voda: 1. Az általad említett propaganda-filmet Michael Moore produkálta aki nyíltan elismerte, hogy gyűlöli a Bush családot. 2. Az általad említett propaganda-film rengeteg ellentmondást tartalmaz. Ha utána néznél egy kicsit magad is rájönnél. 3. Michael Moore-t mindennek lehet tartani csak tárgyilagosnak nem.
Utálom, amikor valakinek a mai magyar politikai helyzetből annyit sikerül elkapnia a TVből, hogy milyen hülye Gyurcsány ÉS Orbán. Komolyan... Mintha egyik kutya másik eb lenne. El kéne gondolkozni azon, hogy Orbán Viktor és a FIDESZ már 2002 óta nincs kormányon, szóval a mai állapotok előidézését nem lehet rákenni. Röviden: Nem lehet a kettőt egy lapon említeni. Amúgy meg tök vicces ez a kép. Bush nagyon csábos rajta. :D:D:D
az nem a királynő szintje lenne sztem, a Fahrenheit 9/11 meg télleg érdekes film bár sztem nálunk hasonlót készíteni hülyeség lenne. Aki hisz Gyurcsánynak/Orbánnak azt ugyse fogja egy tényeken alapuló dokumentumfilm eltántorítani.
ez téllega '1875-ös' eset volt :) énis csak bámultama TV elött :O