weiszi1995: Elég nagy a pofád öreg. Nem akarod hogy kisebbre verjem???
mér beszél mindenki rólam én csak annyit írtam hogy első, meg utána pár szót, de most felhagyok ezzal a szokásommal és szépen csatlakozok a beszédhez
A kép szvsz nagyon büntet, de nem látom, hol a hiba az árnyékokkal. [off]Amikor a mai 12-évesek szavazati jogot kapnak, tehát 6 év múlva, bizisten emigrálok. Vagy szerzek egy gépfegyvert, és halomra lövöm őket. Miért kellett a Taigetosz-módszernek véget vetni?![/off]
te ne szójjá közbe sajtért mer lekúrom az agyad langyoskám
kapjátok be a retkes fas.zom bazze velo me hozzászó fikázzátok anyátokat, azt a büdös kur.vát
höhö weiszi lesz a következő köztiszteletben álló személyiség (brigitte13 volt az első). fura hogy az összes ilyen gyökér ilyen fiatal, nem? a képről pedig: nem akarok ünneprontó lenni de nézzétek meg az árnyékot XD ui. weiszi: a kib.szott g.ci és a h.lye f.szkalap még hiányzik, úgyhogy ha lennél szíves még egy kicsit írogatni...
De durva! Miattad világosodtam meg velo! Tök genyaság az hogy a gyerekek nem nézhetik a felnőtteknek szóló filmeket, a felnőttek meg nézhetik a gyerekeknek szólókat... Ezt nem lenne szabad! "A következő műsore CSAK 12 éven aluli nézőinknak ajánlott!!" (-12) :))
borban sem a '95ös a legjobb évjárat, ez van... weiszi: ha egy kicsit normálisabban viselkednél, és mondjuk nem használnál ilyen obszcén szavakat, kvázi 12 évesen nem beszélnél olyanokról, amikről azt se tudod mit jelent, csak álmodozol róla, és esténként a paplan alatt matatva idézed fel azokat a képsorokat, amiket a gépen néztél valamilyen felnőtteknek (tehát nem neked) szóló filmben... vegyél vissza plz. Válaszolhatsz, de nem fog érdekelni. a kép meg király :D
jó van de azér nem kéne minden retkespuncinak engem fikázni
weiszi1995: Miért várod el, hogy másképpen viselkedjenek veled? Mit tettél te ezért? Nem veszed észre, hogy a stílusod nem illik ide? Ön még a szörp receptjét sem ismeri?:) Szóval akkor 'Vigyázat, Ausztrál kutyák'?:)
jó van csoresz de eol emehet a pic,sába
A képpel kapcsolatban változott a véleményem. Eddig kettes adtam rá, de ezek után: 5.
bocs, hasznosítani. Felhasználni ezt tudod, ha piszkálunk még, hogy ne ismételd magad: "köcs.g"
Ebben tényleg nincs semmi személyeskedés főleg neked mondom weiszi, de én is akkor regisztráltam, amikor elkeztem olvasni a hozzászólásokat és mint a Bru, voda, flash...stb. írásai százszor többet értek mint maga a honlap. És ehez a kellemes szórakozáshoz most már te is hozzátartozól weiszi ennek megfelelően viselkeddj is úgy. Különben meg mivel inteligens ember lehetsz, mivel van humorérzéked, így ezeket a szavakat építő jelleggel tudod felhasználni.
Ez már volt weiszi. Tényleg kimerült a szókészleted, vagy csak túl fáradt voltál ahhoz hogy hozd a szokásos színvonalad, ezért inkább ismétled magad, nehogy a rajongóid csalódjanak benned?
Jaj ne legyetek már ilyenek weiszivel szemben, hiszen nemrég tanulhatott meg beszélni... lehet h ezek az első szavai! Inkább örüljünk neki h kis közösségünk tagja és intellektuális (=szellemi munka, csak neked weiszi:) ) hozzászólásain milyen jót mulatunk mi is...