komáromban ez ecettel van... nem gyenge...xD
ezta tehén tojta miközben fejték
alapvető élelmiszer a savanyúság??? és a konzerv nem egyenlő a zöldség konzervvel???
átlagember csak azt olvassa, h tojás, margarin, sajt, neki pont az kell, odamegy, észre sem veszi, h az van oda írva h tejtermékek. Auchanban meg cm-ben mérik a kisbabák súlyát... ezt cak az veszi észre, aki le se $z@rná az egészet, és csak ezekre a "bakikra" figyel. Akinek kell valaki, azt nem érdekli, h mi van odaírva, az a lényeg, hogy legyen, és vegyen
Na és a savanyúság az alapvetô élelmiszer? Jennike12-vel meg semmi gond, mint a mellékelt ábra mutatja, ez az átlag tudásszint. Nyugodtan elmehet egy hipermarketbe dolgozni, nem fog kilógni a sotból! :)
charliefiam: én olyasmit a Match-ban láttam. sztem te se tennéd be oda a lábad többé
Ha látnátok, mi van a polcok mögött, a legfelső polcok belsejében, és a raktárban, be nem tennétek többet a lábatokat a Tacskóba...
Azért szeretek a bevásárló központokba járkálni, mert mindig tanulok valami újat. pozitron: köszönjük a felvilágosítás órát. (-: Prazelee: sajnos manapság, tényleg "mindennapi élelmiszerek"
tényleg nem? akkor elmondom- szóval a tejtermékekhez rakták a sajtot, ami ugye nem baj mert a sajt tejből van. Csak az a bökkenő hogy a margarin nem tejalapú hanem növényi zsírokbók készül, a tojás meg a tyúkból lesz. ééééérted már? xD
hát...nem tom...talán a kindermeglepetésre gondoltak...ez tejpor alapú...vagy is...biztos valami tejhez hasonlóból képszült...
Volt már hasonló... az így szólt: Mindennapi Élelmiszerek -Chips -Ropi -Snack
és hamár itt vagyunk, a margarin se tejalapú
Összesen: 20
[1]