Ez a póló eredetileg írben volt véve- ak járt már itt elhiheti, hogy legalább olyan sötétek, mint az amcsik És elég életszerű, hogy ráírják...
kix: biztos mert elhitték amikor mondták nekik. hiszékeny nemzet. mint a miénk
Progman07:nem ertem mibol is van egy nehany "hazankban"? Bunko amcsibol, Puma ingbol vagy bunko magyarbol? Maskulonben nem voltal te uttoro zsenge korodban?
Nem akarok poéngyilkos lenni de ezt a Puma cég poénból írta oda. Aki vásárolt az elmúlt 1-2 évben Pumát, tudja valszeg miről van szó. Fura hogy éppen ti nevettek ilyenen, hogy hülyék az amerikaiak. Mondok vmit: legalább ők megtehetik hogy vegyenek ilyen ruhákat. :D Úgy néztek az amcsikra mintha mindegyik hülye barom lenne, pedig sztem ilyenből hazánkban is van néhány.. ;)
eszembe jutott egy vicc...de asszem azt már mondtam=) úgyhogy nem ismétlem magam... amúgy az tényleg nagyon amerikai...bár most mi is isrtunk egy amcsi szintű felmérőt...az 1 1, a nehezebb feladatok között szerepelt...pedig már rééég nem vagyok elsős....
szomorú, hogy ilyeneket is rá kell írniuk...
miért írták rá? ha az nincs rajt, hogy amikor fürdeni mennek vegyék le, akkor mindegy
Azt nem nekunk irtak oda, hanem a bunko amerikaiaknak. Mar a harmadik generacio no fel naluk, akik azt hiszik: ami piszkos, azt a szemetbe kell dobni.
Mi? Csak azt a címkét kell kimosni, és kitisztul a póló? wow! :D
Még jó hogy nem ezt írták rá: A Nílus 6690 kilométer hosszú.
A tisztítással kapcsolatos további információkért fáradjon el a weboldalunkra. :)
Tehát csak azt a kis cetlit kell kimosni, ha piszkos a póló? (de ettől a póló nem lesz tisztább, szóval sikálhatod a kis cimkét ítéletnapig.)
még jó hogy nem írták rá hogy " Előtte vedd le" :P
Összesen: 16
[1]