itt nem arról kéne beszélni hogy melyik jobb és melyik nem. amúgy nekem a win nem szokott fagyni...szóval attól is függ mit csinálsz vele és hogyan.
ja és akkor ezt milyen microsoft progival töltik?
miért nem használtok macintosht? milliárdszor jobb mint bármelyik bugos microsoft op. rendszer. főleg a leopard lesz nagyon király (remélem)
ez aztán megmozgatta a fantáziátokat:D:D:
Miért teszik a húst a hűtőbe? ????? Mert a Windows alatt minden lefagy.
... a rendszer hibája. a linuxnak meg gyenge a szoftverellátottsága a vindózhoz képest. majd ez később változik és akkor jó lesz. addig viszont sokkal kevesebb alternatívát kínál mint a vindóz és emiatt bizony hátrányban van.
pozitron: te aztán jó nagyot linkeltél Hegi: a vista egy instabil vacak. akármire is teszed. majd talán az első frissítés után használható lesz C.s.I.: soha nem fogják kijavítani, ne ábrándozz. amiről meg beszélsz az nem hiba, hanem teljesen szándékos akció. Foresty: nagy marhaság ez az eredetis vindóz, de hiedelemnek ez se rossz. mellesleg mindenkinek eredetiről másolt vindóza van. Kagome-chan: normális vason a vindóz sem fagy.....egy darabig. később meg már több olyan oka is lehet ami nem
Kagome-chan: 486-osra tettél linuxot? (a vesa miatt kérdem) Nekem egyébként mandriva linuxom van, egész jó. Viszont az xp-t nem cserélném le rá. Sok progit használsz a gépeden? Játszani gondolom, nem szoktál. A "felhasználóbarát"-ságnak semmi köze a stabilitáshoz. Az a felhasználói felület kezelhetőségét, ergonómiáját foglalja magában. A windows továbbra is sokkal inkább felhasználóbarát, mint a linux változatok, bár azok is nagyon sokat fejlődtek ezen a téren, ez kétségtelen.
Ah, most nezem, hogy nem fejeztem be a mondatom.. Szoval ha az nehezsegnek szamit, akkor iszonyat nehez. Foresty, szerintem megerne inkabb leszedni a wint:) De nem akarok beleszolni, mindenkinek sajat dolga, hogy milyen oprendszert hasznal:)
Én is használtam Linuxot egy ideig, UHU-t. Végülis valamivel bonyolultabb volt kezelni mint a WIN-t, de annyival sokodalubb is volt. Nekem tettszett, csak sajna helyhiány miatt kénytelen voltam megválni tőle.
Az teny, h minden a win kore epul, de ha valaki akar egy alternativat is kiprobalna, mielott istenitene a wint, megprobalna megismerni a tobbi oprendszert nem pedig fujlinuxdenehez lenne, akkor mar az is nagy elorelepes lenne.. A kezdoknek fel kene telepiteni a linuxot, hasznalja azt, mert akkor az se lenne, h "Hat en winhez szoktam". Semmivel nem nehezebb pl 1 ubuntu hasznalata, mint 1 win xp. Persze ha a tobbsegeben ingyenes programok, a nyilt forraskod es a rengeteg segitokesz user nehezsegne
gradU: Win xp professional.. "Mielőtt elkezditek fikázni a windowst, telepítsetek egy linuxot, és csak azt használjátok néhány hétig!" En negy honapja teszem ezt, es tokeletesen megfelel;) Bar most a vga driver nekem se megy, de vesaval mar okes. Szerencsere van hozza procim Foresty, eredeti winem van. Concorde: Nincs oka lassunak lenni. Nincs telepakolva. De nekem ezek utan ne magyarazza senki, h a win annyira felhasznalobarat. Az teny, h minden a win kore epul, de ha valaki akar egy alter
hmm...hogy tört-e vagy nem(az enyém),azt nem tudom...a lényeg hogy nem eredeti ..annyira nem vagyok elmebeteg hogy megvegyem ^_^
Milyen törésre gondolsz? Csak egy megfelelő termékkulcsot kell beadni neki. Persze nem olyat, amit a fél világ ismer. :)
Ne essék félreértés gyerekek...nem vettem meg! :) Havernak tanár az apja, így fillérekért vették meg, és azt másoltuk át egy másik CD-re :) Így eredeti másolt XP-m van, ingyen, hogy pontos legyek. De nem tört. Ami meg a tört windowsokat illeti tapasztalatból mondom, hogy a tört verziók gyakrabban fagynak, mint az eredetiek. Persze, tény, hogy azok se tökéletesek.
C.s.I.: Hegeszteni egy gépben?! :o Disszuval vagy széndioxiddal?
C.s.I.: :) Foresty: Magyarázd már el, hogy attól miért lesz jobb, ha megveszed?! Mármint nem a picilágy Co-nak... Kitől hallottad ezt?
Foresty: Eredeti xp? Hát hová jutott ez a világ...:)
Kagome-chan, és a többiek akiknek sokat fagy a windowsuk: Azért mert lefagy nem feltétlenül a windows hibája, lehet h a memóriával vannak gondok. De ami a legvalószínübb, hogy talán nem tört windows-t kéne használni... Nekem, eredeti XP-m van, 2Ghz-es Celeronnal, 384 RAM-mal, már 3 éve, és még egyszer sem fagyott le...