anyád..először mielőtt elolvastam a commentet azt hittem igazi.
bb lányt/lényt nem hordott a hátán a föld.Ja, ezt se fogod már elolvasni)
@viki@- te hülyébb vagy, mint srewy. Ő hülye, mert azt hiszi ps, az tény. Te meg lecseszed, mert dupla olyan hülye vagy, hogy miért?-Lásd az előttem lévő hozzászólást. Én is hülye vagyok, amiért itt most ezt a képet kéne kritizálnom, ehelyett neked lököm itt a sódert, holott biztos, hogy soha többet az életben nem fogod látni ezt a képet, hogy írj az én dumámra vmit. Mellesleg jó a kép, de ha a beton végét megnézitek, akkor látjátok, hogy a rajzoló négyzetezte be. (Ui.: @VIKI@ nállad hülyé
Nem PS....téma lezárva :) Egyszerűen cool :) És ha valamire nem vagytok képesek akkor az egyből PS :) Most nem egy lófejű csirke van a képen hanem egy kivitelezhető dolog.
Olyan hülye vagy,hogy mindenben csak a photosop-ot látod,és azt azt keresed!!! Nem tudsz csak "simán"röhögni,vagy mosolyogni egy képen?!?!?! Asszed,mi nem tudjuk,hogy photoshop???
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZTAAAAAAAAA! Ez aztán rajz, nem tom felfogni, hogy csinálhatta! Naon cool!!!!!
tényleg szép elismerem, de egy vicclapon hogy lehet a legviccesebb kép? ...
Ilyen tényleg van...és nagyon sok. Keressetek asztfalt rajzokat a neten...nagyon jók is vannak, és tényleg csak innen látod h mi az:DD
Zsombrénak van igaza- ez valójában el van nyújtva- bár én ilyeneket még csak képen láttam.. meg készítés közben(szintén képen :) De attól még L(O_o)l
ezt 100 hogy nem az utcai aszfaltra festette vagy ha igen | jo kép
ezt 100 hogy nem az utcai aszfaltra festette vagy ha igen | jo kép