hát igen kérem szépen ez Salgótarján....
FIKA..hhaahaa---nem volt vicces...
ezért nem jó magyar ország mert a sok hüjje vandál tönkre etsz mindent a többi ember meg viselje el .
Ezt a képet igazán csak az érti, aki odavalósi:))))
azok azért vannak fejre állítva, mert azok megállítótáblák, sokkal egyszerűbb így tárolni, különben szétnyílik, leesik, stb. A fika jó poén, vicces kedvű embertársaink vonatra várakozva, gondolom unatkoztak egy picit... :)
a "tr" lehet egy rövidítés is a "fika" elött, gondolom én. de miért van 2 magnum reklám is fejre állitva?! lehet, hogy összefüggés van a két dolog között?!;)
Hehe,én amikor bemegyek S.tarjánba,álltalában látom ezt a feliratot!Ugyanis A Salgótarjáni előtt lévő faluban lakok!
Ha az illeto olyan vicces volt h az A-t atpakolta a szo vegere akkor a T-t es az R-t miert nem tudta lekapni?! Lehet h igy nem erti meg az osszes haverja a "poent"!
Ez olyan, mint a buszokon az "Álló utasok kapaszkodjanak" felirat átvariálása " A ló utasok kapaszkodjanak" formára. És felszáll a lópofájú kamasz bagázs és úgy nyerítenek, mintha ez lenne az eddigi életük csúcspontja :))) Bár ahogy végignéztem rajtuk, valószínűleg tényleg ezzel a mondattal teljesedtek ki :S
ujj de poénos itt már megint valaki....de nyomi ez a poén...olyan Győzikés...bár ez annyira nem fájdalmas hogy "vicces" legyen... legyen 3...3 egyes...
Kösz, JonnyK. Fel sem tűnt (a fika igen), mivel arra gondoltam, hogy lehetne akár trafika is az üzlet neve. Mindegy, így sem vicces. Egy 1-est azért megér.