Úristen, melyik beteg Alien anyuka teszi ILYEN gyerekbe a lárváját? Hát miféle gondoskodás ez?! (csak hogy a másik oldalt is képviseljem)
az alient leszámítjuk mert montázs, de akkor jön a következő probléma: melyik elmebeteg szülő ad csirke ruhát a gyerekére???
A gyereknek meg pont olyan az arckifejezése, mintha egy alien mászna ki belőle, szóval passzol. A drága anyukában azonban tuti volt egy-két alien életében, és felzabálták az agyát :(((
én inkább azt mondanám pihent agyú "grafikus". ez aszem retus
szerintem nagyon vicces, akár mondtirozva van (sztem igen) akár nincs, és igenis van ilyen beteg szűlő! bár szerintem ez nem betegség :) nekem a kedvencem a "my dad is a geek" és az " i fuck on the first date" feliratú póló, persze az utóbbi míg nem érti a gyerek és max egy alkalommal egy kép kedvéért :D
nincs ilyen beteg szülő?ezzel nem értek egyet.egyesek mindent elkövetnek a feltűnésért.
Látom ti olyanok vagytok, akik mindent elhisznek, amit mondanak nekik. Megnézte valkaki a képet egyáltalán? Össze van ám montirozva!!! Pl. a két vércsíknál is látszik, az csak piros folt, ráadásul az alien pont a gombolásnál van... Ne csokizzatok már be, csak nincs ilyen beteg szülő! Amúgy az Alien filmek jók, ez a kép meg tényleg undorító!
undorító!!!! hát ez nem szülö aki ilyet ad a gyerekére.
Öh......izé..... Erre nincsenek szavak. Áh, de egy mégis van. AGYHALÁL!!!!
nem tom ki alkotta ezt, de az bizti beteg...vagy csak egy "alien rajongó..."biztos a gonosz bátyus elszakította véletlen a rucit,és csak ezzel tudta kipótolni...=)=) tomizmis, nem mondod????
Jajjjjjj, hát nem látjátok, hogy nem igazi?? Csak azért vág olyan hülye fejet a gyerek, mert az az idióta csirke kosztüm van rajta. Egy másik hülyegyerek meg odarakta a "zélient"....
Hiába a gyereken van, mégis a szülőt nézik hülyének... és mennyire igazuk van. (Az alien mintha nem lenne eredeti tartozéka a ruhának...)
hat ezt meg ki talta ki????.......................az nem pihet agyu volt hanem ne mondjam meg h mi>:P.............................eddig en ugy tudtam h ide vicces kepek kerulnek fel, de ebben h hol a vicc?????........nem toom es szegeny gyerek mien kepet vag!!!!