persze, jótanácsból mindig mindenkinek van elég:)
:) Köszi. Inkább megvárom az esőt... Milyen dologra élezzem magam egyébként? Vagy csak azért írtad, hogy ásni tudjak?
gradU: nyugi, ha egy kicsit élezed magad a dologra, még ásó is lehetsz és akkor már menni fog:)
ma láttam ennek a videóját www.videa.hu ott rajta lesz nem tudom pontosan hol de rajta lesz. írjátok be pl hugy Bush
Már többen megállapítottátok. Köszi. :( Ha nem lenne ilyen rohadt kemény a föld, elásnám magam.... Ugye, ekkora pechet?! :(
ezt már nem fogod tudni lemosni magadról gradU. bunkó vagy :P
mindkét: :) Én csak azt kérdeztem - illetlenül :( -, hogy HOGYAN tudta elfelejteni... (a MIKORt, és a korát nem kérdeztem :P) Pedig biztos emlékszik még arra, amikor felsírt a szülész főorvos... ;)
Én ezt videóba láttam :D a linkje : http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=ndzDoYvAeLvr7BTF :D:D
En nem is ertem hogy ilyen adottsagokkal hogy lehet valaki USA elnok. Valamikor valahol hallottam hogy az amerikaiaknak milyen szempontjaik vannak az elnokkel szemben (neme, kora, testalkata......) ezek alapjan nem kellett volna egyszer sem megvalasztani. a video idiotabb mint a kep!!!
... khm.. kiigazítás, ilyen = ilyet. nehéz szó... ^^;
gradU, nem hiszem, hogy Nóry elfelejtette volna, de ilyen NEM ILLIK megkérdezni a hölgyektől! ;)
Ez azon eseteknek egyike, amikor a hozzászólásokon legalább olyan jól lehet szórakozni, mint magán a képen. :)
:) Gyanús vagy. Ilyet nem felejt el egy nő. :)
Még jó! :) Különben nehezen lehetnék a fiad... Csak azt nem értem, hogy hogy felejthetted el, hogy mikor szültél? :(
jaaah, hát 14 én is elmúltam egy ideje...
Nóry: Nem tartom számon, minden nap csak öregszem. :P 14 múltam. ;)