(A tésztadagasztó micsoda és a tojáshámozó közé:D )
Nem, a spájzban, a konyhaszekrény má tele van, oda nem fér:)
A botmixer nem a konyhaszekrénybe van?:O :D
az már gond lenne, ha megkérne az asszony, hogy hozd már ki légyszíves a spájzból a botmixert pl. Lehet, hogy fél napod rámenne, míg megtalálod, hiába kapnál részletes útbaigazítást. :)*
hát nálunk ez nem gond, a szeszes italt mi nem a spájzban tároljuk...
Hát igen, egy ilyen fontos döntést nem lehet elhamarkodni, ez létkérdés! :)
nem tévedünk el, csak nem tudjuk gyorsan eldönteni, hogy a vodkát vegyük-e elő vagy a sört
Szeritem elmagyarázta nekik az asszony jól, hogy mit kell venni, de ettől függetlenül gőzük sincs. Ilyenek ezek a pasik;), de talán ezért is szeretjük őket:) Még a spájzban is eltévednének:)
Hát valahogy én is így vagyok... mintha csak magam látnám. :)
gradU: Nemmind1 ha lehány ? Ha ki...arja is neked kell pelenkázni nem ?:D Egyiksem roszabb a másiknál sztem :S
hackney: "Ha jól emlékszem, a sósav. Többet már ne vegyél!" ;)
"Te figyu Szivi! melyik is volt az amelyikkel a múltkor szemközt köpte anyádat," - (mert akkó olyat viszek) >)
ha a gyereknek nő a foga, úgy is kell neki alkohol, hogy ne fájjon neki annyira...én is így szoktam rá...(persze ezt senkin ne vegye komolyan, nem ez az igazi sztori=)=)=))
mindegyikből egy kicsit, egyik előbb-utóbb beválik :)))
Melyik nő találta fel a távirányítható férjet? Ez nem igazság. gradU: igazad van. dani1987: :D igazad van.
szerintem jogos hogy telefonálnak... mert valyon mit csinálna a házi sárkány ha rossz bébikaját vinne vissze...
alexandra012: Miért? Legalább elmentek a boltba bevásárolni, az is valami. Távirányítással vásárolnak, hogy ne kelljen többször menni. :) SlokE: Az kb. pont úgy nézne ki, mint egy nagy hányás. Úgyis rád rókázná.... :)