Hát persze hogy elvitték, ha csak a kerekeket kötötte ki ez az észlény!!! :-DDD
"Van nekem egy cepelem a hátamon cepelem, két kereke nincsen, több része nincsen" ennek meg kereke van
baz.. nem tudom észrevette-e valaki de ez két első kerék..k :)
LOL.... gondolom a romanoknal voot ez az eset
mindkét, :) nem, így nem lehet egy életet leélni. Muszáj lesz valahogy egy ablakot nyitni rá. Különben hova raknád a díszkereke(ke)t?! Az nem is igazi pince, amin nincsen ablak. ;) :P
gradU, sajnos még én sem vagyok naprakész az új divatból :S ennek főleg az az oka, hogy a pincénk ablaktalan. Hát nem felháborító? lehet így élni?!
hát nem tom, de én nekem ilye3n jó hosszú lakatom van, és úgy szoktam lelakatolni hogy kereket a vázhoz is meg az éppen aktuális rácshoz is oda lakatolom...persze biztos ennél is van biztonságosabb, de hát ez így egyszerű...=)
nem fogjátok elhinni de ilyet én már láttam csak 1 kerékkel
:) Még nincs, de megfontolandó a dolog... Különösen ilyen szép zsebkendő díszítéssel. Csak nem a te pinceablakodat láthatjuk? Netán csak vizet prédikálsz? :)
Ugyan skacok, ez a legújabb pinceablak-Trend. Nektek még nincs két trendi biciklikerék az ablakotokra függesztve? Szomorú... :)
Hihi, senki nem vette észre, hogy az épületet akarták biztosítani lopás ellen. És sikerült :o))
Hát most nem mondhatják, hogy a tulajnak egy kerékkel kevesebb van... sőt! Kettővel több! :)
ugyan, van aki meg a vázat zárja le. na ott meg organizál magának az illető két kereket a vázhoz
Kellett valakinek a tízezer forintos kínai bringa váza? Kb. olyasmihez tartozhatnak ezek a kerekek.
matthaus: nem biztos hogy jó ötlet lenne mer például van olyan kerék ami 40 ezer forintba kerül. (MTX novatek tárcsás aggyal) .. szal akkor jobban jönne ki ha a vázat zárná le kivétel ha a váz egy specialized p3 ... specialized p3-al meg MTX felnikkel meg nem boltba kell járni......
Jo nagy váza lehetett ha a kerekek ekkorák...már a méhbe is lehet vinni, jo pénzt adnak érte...:DD