takarodj2: az sztem nem baj, hogy idemásolták, legalább többen megismerik... florci: hogy máshogy lenne a vicckönyvedben, mint viccként??? most komolyan...:P
Ez nekem egy vicckönyvbe is megvan!És ott is viccként
Hát én azt nem tom, de a storry az naon jól van leírva.
Su miért járna??? pont most olvastam a papíruszt, amin az áll hogy mikor kaphanánk pótlékot (ebédbefizetéshez kell maúgy) és egy olyan dolog sem volt írva amiért kaphatna...
Sokáig élhettek egymás hegyén-hátán. :)
eol: honnan tudod? azt írja, hogy a feleségének született gyereke, de azt nem, hogy kitől. picimacs: attól még jár neki.
happyrat:mintha én is ezt mondtam volna :-D
A 3. bekezdés a legjobb az anyám, feleségem viszonyok utólagos létrejöttével. :) eol: Tényleg. Illetve a szöveg nem szól róla....
ez nagyon régi...ez a viicc egy SVEN HASSEL könyvben van benne...z író második világháborús veterán, és az életét írja le...szal tényleg nagyon régi..viszont annál jobb :D...
AYGO: egyáltalán nem történt vérfetőzés. Senki nem feküdt le vér szerinti rokonával.
úúúúúúúúúú.... nem szeretnék ilyen családot :P ezt le fogom rajzolni:D érdekes lesz :D
Nemrég voltam egy esküvőn, ahol a vőféj ezt eladta :D
nah aki ezt kitalálta az vagy naon ráért, vagy nem volt nagy beruházás az iskoláztatása...XD
meddig filózhatott rajta a Területi Egyeztető Bizottság?
ez nem poénos, nemet nem is váltott senki :) ...
szerintem nem jár...nem nagycsaládos, mert nincs tesója...megvan mind e két szülője, és amúgy is mindenféle csalédtagja van...az más hogy egy egy ember( vagy is mind) több szerepet tölt be az életében...nem jár!!!