gradU: vagy a lökhárító mögé hajtható pl, de lényegtelen. ha olyan meszire költözöm, akkor is inkább vettem volna egy utánfutót amit utána eladok. ha éppen nincs kéznél egy olyan kölcsönző mint amit Vomzo említ. de még jobb, hogy mikor lezsírozom az új kérót akkor ott kölcsönzök egyet és akkor az új lakhelyre kell visszavinni. BondLight: néha az olcsóbb megoldás a drágább cs: elég erős az a szalag, nem engedi el, de nagyon igénytelen. valószínűleg nem is lehet nyom nélkül leszedni róla
Bazzz szegeny auto... en azt sajnalom. De a tagoknak is hagyjatok bekit mettt ok nem tehetnek rola h csak a szkocsos uzlet voot nyitva... Durva
vajon mennyivel kell mennie ahhoz, hogy az a kemény 4 szalag elengedje a cuccot.. idióták
Költözködik szerencsétlen és csak igy tudta kevés pénzből megoldani. Tényleg vicces kicsit de azért én sajnálom is őt.
gradU: Nem úgy megy az. Minden valamire való utánfutókölcsönző-hálózatnál csak leadod a helyi kirendeltségnél a kocsit...
Amennyire látszik, nincs rajta. (vagy levehető fejes) Nem akart egy horgot felszereltetni, és 2 államon keresztül visszavinni a kölcsönzött utánfutót. :)
az igaz, de egyrészt honnan tudod, hogy nincs rajta, másrészt, ha nincs is rajt, még lehet rá szerelni. aki ennyit bucsuskodik, annak biztos jó beruházás. persze lehet, hogy az egyszeri költözést oldották meg így, bár azt is el lehet egyszerűbben intézni
Storm felirat van a kocsi oldalán, de egy biztos: ez nem lister storm. :) Su: Az igaz. Viszont vonóhorog nélkül nem sokat ér. ;) Fenimore: Azért lehet, mert sok a szőke. A svédeknél is mindenben benne lehetnek a szőkék...
igen, lehet, hogy azért így utaznak. pedig egy utánfutót olcsóbb lett volna kölcsönözni
Jééé...egy szőke hölgy vezet. Mostanában úgy tűnik nekem, hogy a szőkék keze mindenben benne van :))))))))))))
Durva... Még az ülés is teljesen előre van állítva... Kényelmes út. balraa2ajtó: Red Greentől lehet tanulni ilyeneket... ;)
Ez tipikus maerikai módszer. Magyar : Tetöcsomtartó, gutni, stb. Amerikai: Szigszalag amennyi van, aztán vagy leesik, vagy nem...
a megbízhatóságával nincs gond, de azon kívül minden mással:)
Összesen: 14
[1]