egyébként egyik sem tetszik. A jobb szélső olyan emocipő, nem?
amikor kicsiben láttam a képet, azt hittem, valami struccok vannak rajta
hmmm én a tornacsukát szeretem a legjobban...de am ami feket és halálfej van rajta, az jöhet!!4 x) jah és am jó pikcs...
balról jobbra: Vans, Converse, Etnies, Vans :P amúgy a kép zsír
wááá..a jobboldani cipő nagyon jóóó ;) :D
Ezt hogy csinálják? Biztos nem igazi.
Ilyet én is tudok! nekem is van Photoshopom :)
ötletes. sztem ez egy Vans reklám. egyik cipőt megismerem ^^
ha valakinek nemtetszik a kép minek nézi meg és minek kommentálja? Erre találták ki a kis előnézeti képet ha tetszik megnézed nagyban is, de ha nem akkor mi a fenének nézed meg? Azért hogy ide irogass és nagynak érezd magad tőle? Ha igen akkor inkább neked kéne felnőnöd!!!
én azt hittem elöször hogy a betonba vannal fejjel lefele emberek és lábuk lóg ki
Érdekes kép. A szellemek is vetnek árnyékot, ezek szerint.
Művészi meg jó fotó de nem értem mit keres a vicclap-on én se... meg ha jól rémleik a kategoriája Képek / Humoros fotók ..... nekem is csak a második felével van gondom... meg ilyen képekből annyi van hogy már dunát lehetne rekeszteni... ezek legyenek azoknak értékes akik rajta vannak vagy aki csinálta mert engem k****ra nem érdekel... :)
Ez egy nagyon jó, művészi fotó, ötletesen kivitelezve. AKi ezt lehúzza, akár szóban, akár értékelésben, siszolja egy kicsit az ízlését.
Vomzo, nemértem, mi a bajod vele... ötletes és jól is van kivitelezve..
de most tényleg. aki ilyen képet küld be az vagy ne küldjön többet amíg el nem múlik 15. ha már elmúlt akkor soha többet ne küldjön semmit és most nagyon finom voltam.
vazzeg ez mekkora ratyi, meddig lehet még lemenni?
Na emberek, ki meri azt állítani, hogy ez photoshop? :)
Összesen: 20
[1]