Ez a hajléktalanos beszólásom talán nem volt helyénvaló. Szóval bocs, ha valakit zavartam vele.
gradU: "hajléktalanokat is megadóztató" - az IS-en van a hangsúly, szóval félreértettél. Egyébként lehetne munkát adni a hajléktalanoknak, de ennek módját inkább ne a vicclapon tárgyaljuk meg. Nem itt a helye...
ha mondjuk lennének állami kézben levő cégek, ahol esetleg munkaerőre lenne szükség akkor a hajléktalnok adóját be lehetne hajtani munkában...viszont ha lenne hol dolgoztatni őket akkor nem lenne hajléktalanság...és a többi, és a többi....
Medusa: Szerencsétlenek szívnak így is eleget. :( Meg rajtuk nem is tudnának semmit sem behajtani. Elveszik a házukat? Bajosan...
A biztosurak egyikénél mintha egy géppisztoly figyelne... Szóval mintha esélytelen lenne a vállalkozás úgy alapból. Egyébként nem is értem, hogy a mi adóbehajtásban igen nagy kreativitást mutató kormányunknak miért nem jutott még eszébe a hajléktalanokat is megadóztató légtérhasználati-levegőszívási adó. gradU & chas :D
Az Asterix és Obelix sorozatban ő alakítaná Balfaxot. Már csak azért is, mert aranyrudak cipeléséhez nincs is alkalmasabb, mint egy táska... :)
A háttérben dolgozók a parkolási kft-k munkatársai, éppen a bankba viszik a 0 másodperces parkolásokból beszedett bevételt.
Ahogy így elnézem azt a háttérben dolgozó fiúk már szedik is befelé... :)
Sanyi: :) A módszer lényege, hogy a "kukák"-at kell inzultálni, és ők majd megijednek és befizetik. :)
Így fogják pótolni a kieső elvárt adót.
A kukalakóhoz is megérkezett az adóbehajtó. :) gradU & chas: :D
Nóry én is egyetértek. kisgyombinak meg üzenem, hogy jó hogy rájött
nem mondod kisgyombi? te is megérdemled a tapsot
Szerintem azért emeli a stukkert a kukára ,mert nem lát ki a harisnya mögül :D
tapsvihart gradU-nak és chas-nak,jó a humorotok srácok