távol áljon tőlem a politika hazudik mindegyik de akkor is valóba nem egy MAGYAr ünnepen kellen e tüntetni MAGYAROK hát teljesen hülyékvagytok ébresztő nem a politikába kéne tisztogatni hanem a sötét népek között de mind 1 a kép sztem jó
fémmosoly: irigyellek. ezek szerint te kevesebbet látod az ellenszenves képüket mint én. Kutya: nem az, de mivel sírni sem lehet mindig, néha meg lehet próbálkozni a röhögéssel is kínunkban.
Figyu Áééé tartsd meg a véleményedet!Sztem az ilyesfajta hozzászólásra nem kíváncsi senki.
Én Szlovákiában élek, és nagyon sajnállom, de nincs az a pénz, amiért én most átköltöznék Magyarországra. Ami most ott megy az a Petőfi, Táncsics, Jókai eszméinek a teljes sárba tiprása. Szerintem szégyenljék magukat. Sajnálom ez nekem nem humoros.
Már megint az egylapon említés :D Nembaj, idióták... Teljesen igazat adok Gyurcsánynak. Ha a birkáknak ez kell, mégegyszer taccsravágom az országot. Még meg is tapsolnak. A forradalmár-lelkületűeknek meg üzenem: Előbb kellett volna gondolkodni, most akkor maradjatok otthon 15-én is!
HŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!háát ez nagyon nagy=) C.s.I.,=) fémmosoly, részvétem...
5 percig néztem mire rájöttem mi van :D
jól kiegészítik egymást. régen láttam a tv-ben azt a cirkuszi produkciót, azzal a fehér bohóccal, meg a másikkal. inkább arra emlékeztetnek.
Háhá, nagyon jó:D Talán 15-én vetítik először...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá....
Akkor már inkább a Hegylakó nem? Csak egy maradhat.:)