Harimata: tudhatnád már, hogy a férfiak sohasem következetesek;)
Tetszik, hogy az egyik lefotosoppozza, aztán a másik tudományosan elmagyarázza, hogy nem az:) Az én véleményem rövid és tömör: Béna.:) gradU: "Nem tipikusan a véresen komoly gondolatok helye a Vicclap..." Nah ezt kéne néhány okosabb emberkének megértenie.
Harimata: De! Ne is keress igazságot ebben a világban. :) garfield60: Nem kell ám olyan komolyan venni azt a piszkálódást. Nem tipikusan a véresen komoly gondolatok helye a Vicclap...
Ha egy nő csinálja béna. Ha egy pasi, akkor az biztos koncepció része... nem igazságtalan egy picit? :)
Miért kell a nőket piszkálni????Lehet, h rosszabbul vezetnek(de nem kevés kivétel van), de nagyon sokmindenben jobbak a férfiaknál(amikben mellesleg szintén vannak kivételek). Szal sztem így kvittek a férfiak, s a nők...
(folytatás) ...befejezésül:a hawerok viccelték a hapit,és feltették őt a netre|||mások lehetőség:a faxi télleg ilyen balfax volt,és a benzinkutas személyzet fényképezte le
zd1222:lehet benne vmi igazság,de az biztos,h nem photoshop.a photoshopok általában azok szoktak lenni,amik a valóségban soha nem történnek meg,a biológia vagy a fizika törvégyeinek megfelelően (pl.:macskafejű cápa;medve alakú tengeri hullám).most mért nem lehet az,h egy faxi poénból összehívta a hawerokat bulizni,és kitálálták,h xy beparkol ide és ide a benzinkúton,és z pedig lefényképezi,ahogy xy csak poénból,hülyéskedve a másik csövet veszi le a helyéről.és befejezésül:a hawerok viccelték a
Sziasztok! Ha érdekel valakit a véleményem én azt mondom,hogy fogta magát be ált a képen láthato jobb oldali kuthoz az ki irt valami hibát és hogy meg sporolja azt,hogy át áljon ki szálni be szálni ujra inditani a motort stb..ezért meg nézte hogy a másiknak müködik-e és hogy csöve el ér-e odájig szerintem a hapsi nem hülye csak szeretne sporolni a benzinével idejével vagy nem tudom:-s.. de szerintem nem meg rendezett és nem is fotoshop.. ( Mi a véleményetek az én véleményemröl?) Sziasztok!
szerintem meg elfelejtette hogy jobboldalon van a tanksapka, idegbeteg lett és így akarta megoldani
Én nem merném 100%-ig kijelenteni,hogy megrendezett,mert végülis az emberi butaság és bénaság határtalan tud lenni!
ez fotosop, nemigaz hogy nemlátjátok. ilyen nincs az egész világon
... a földre lógjon a cső. Ezek a fránya névelők... :)
Ez a férfi tisztaságmániás. Nem szerette volna, hogy a földre lógjon cső. :)
sztem ez megrendezett, ennyire hülye nem lehet valaki... (vagy legalábbis remélem, bár ki tudja...)
Farkas Úr: szerintem ez nem jobbkormányos.... kár hogy a rendszámot nem lehet látni, különben ölremennék veled!:DDD
bizos az asszony vezet o tankol!!!!
lehet. hogy az elözö életében nö volt( vagy még mindíg az? elég furcsán áll a lába!)?! És elég furcsa a jobb eleje is... az autónak...:D