a Gamma 500 helyettesíti a tésztához a tojást? Hö??? What a ...? fehérvárrol nekem is van mozielőzetesem2002ből, eltettem emlékbe, mert már akkor is 30napos volt február!
szervezzünk tüntetést Gyulára! nincs az rendjén, hogy az Améta pékség átszervezze a Gergely-naptárt! ;D
Ennyi hülyét egy rakáson, istenem! Ha nem érted, akkor legalább ne legyél rá büszke, jó?
Szerintem jó a kép!Igaz nem a 100% poént jelképezi számomra,de attól függetlenül jó! Fantozzi:Egyszerűen,ha nem tetszik ne nézd meg vagy ne értékeld,igaz tudom a szólás szabadsága,de akkor is vannak emberek akik tudják pozitívan értékelni az ilyen dolgokat!
www.legalja.hu - hasonszőrű hungarikumok gyűjtőhelye:)
hmm nem is tudtam h. idén már 30 napos a február......:) Azért kíváncsi lennék mi ez a gamma 500, netán Paksról szerezték?
V/\\zzE: holnap, azaz 28-án lesz az idei február utolsó napja...
Ez nem vicc, ezt átdátumozták, csak hülye volt hozzá az illető.
Jajj, leesett, 2 percig bámultam... xD
Harimata: Ugye a vétel és a penészedés között eltelt azért néhány nap? :)
kicsit zöld, kicsit világít de magyar!!! :) szuperhős kaja :D:D
Ilyet már én is vettem, de mielőtt lefotóztam volna megpenészedett... nem bírta még 28.-áig sem. :S Fantozzi: Ez az! Szavazd le, nehogy már jólérezzék magukat! Micsoda dolog ez? Bár ha a hozzászólásokra is lehetne szavazni te sem kapnál ötöst. :)
Ennyi?? Ez ér 4,71-et nektek? na jó. Lerontom egy 1-essel.
BullFrog: Uhh! BAkker!! Tényleg jól kiütött a kenyér és ezt már nem is vettem észre!! :) Amúgy ez a jövő kenyere!! A gamma miatt a dátumig önellátó lesz a kenyér. Csak legyen kajád a frigóba. Mondjuk nem árt egy kis gamma 500!! :D
Fantozzi, február 30. a nagyon ritkán van :D sőt kifejezetten soha :)
Bazz, már 5 perce néztem, a hozzászólások között kerestem a viccet, mikor olvastam, hogy a dátumot kell nézni. Aztán még 5 percig néztem a dátumot. :) A szőke fejem... :)
gradU: :DDDDDDD Oké, THX. Tegeződjünk! Ez az eddigi magázódás annyira zavart, de hál'istennek.... :DD Amúgy csatlakozom az előttem-előttem szólóhoz. Én se értem a rötyögés tárgyát. Én csak ettem belőle. :DDD
Bru: :D Lehet egy kisugárzása. Talán látható is. :) Csak nem megkóstoltál egy ilyet, hogy felpörögtél? ;) Tegeződhetünk, de engem ne vajazgasson semmilyen kenyér! :P