Azért ez nem semmi h ilyeneket kiírnak. Én már tapasztaltam h gyakran akció alatt drágábbak a dolgok mint amúgy, nem akarok hipermarketet írni de ez az eset kivételesen nem a Tescoban történt velem :) érdekes és meglepő módon :D de amúgy jó a kép:)
gradU: nekik. Prazelee: nem az a baj, hogy kémkednek, hanem az, hogy erre még büszkék is. már 8000 termékük van amit nem tisztességes haszonért adnak, hanem annyiért amennyiért eladható. tényleg érdemes oda menni vásárolni
kisdead: :) Ilyen szövegekkel a gyártók szoktak jönni a filléres - és értelmetlen - spórolások megmagyarázásakor. Pl. a 3-4 millás autóból kihagyjuk a néhány ezer forintos egységet, és akkor milyen baromi olcsó lesz. Ez egymillió darabra vetítve hatalmas spórolás.
Gondoljatok arra, hogy 1,000,000 csomagon 1,000,000 forintot nyertek :D
Na én megyek, ezt megveszem. Hol lehet ilyet kapni?. Ezt a lehetőséget nem lehet kihagyni:))
Csak kerekítettek egyet a százalékon. Igazán engedékeny cég. Biztos mindenki elalélt ettől a szédületes árcsökkentéstől. Ferraro: Bizony! Akár húsz kilómétert is érdemes autózni érte. :D
Matekból csillagos ötös! 1 forint ha jól tudom az kb. 0,005 dollár! Hát azért érdemes nem a vetélytárshoz menni! :P :D
adrijunior: Én tanárom is mindig ezt mondja! Amúgy a kék felirat szerint kémkednek vetélytársaiknál... ravasz
Rohanok, és máris veszek egy egész kartonnal!!!:-) Ilyen leárazás nincs mindennap, és ez a számolás is...(ahogy a tanárom szokta mondani: kritikán aluli...:-))
jó hogy nem bankárnak mentek...=)
menő! még ha számolni is tudnának...
valoszinu... hanem, akkor 1,7 Ft-al lenne kevesebb
nem lehet hogy a % helyett Ft-ot akartak írni.