CSAK 110 Ft a KitKat? ide elmegyek komolyan xD
LifeStyles... inkább a Durex a csokira vagy nem ??
Szerintem több ilyet kéne csinálni, tiszta jó. Hasznos. Nem tudhatod, hogy mikor lehet rá szükszéged.( és nem a csokira meg a chipsre gondoltam)
Monchie: Ugye a twixre és a kitkatre gondolsz? ;)
Mira: biztos vagyok benne, hogy a három dolog közül legalább kettőt már használtál... vagy ha nem, akkor nőjj fel, mert ez nem undorító! Ezek teljesen hétköznapi dolgok.
Nem tudom, mi ebben az undorító, nem használt óvszer és tampon van a képen, az tényleg az lenne! Gondoljatok csak bele, mit lehet kapni minden boltban a pénztárak mellett? Csokit és óvszert, de szerintem az még senkinek nem tűnt ízléstelennek. Ha egy boltban bevásárolsz, és többek között óvszert is veszel, akkor azt az icipici dobozt külön szatyorba teszed, mert a csoki mellett "fúj, undorító!" lenne?
Ez az, h legalább külön sorba lenne. KICSIT undorítóó.
mindkét: Szépen fogalmaztad meg ezt a látszólag furcsa - de kicsit elgondolkodva már igenis logikus - elrendezést. :)
Manka, mért zavar, hogy egymás mellett vannak? Nem szivárognak ki a csomagoláson ;) amúgy való igaz, meghökkentő kép, de ezek azok a dolgok, amire gyorsan szüksége lehet az embernek: energia, higiénia, biztonság.
Berlinben az agyik éjszakai mulatóban felállítotak egy bugyi autómatát próbára.Nem sokkal késöbb körkérdést csináltak, és mindenkinek tetszett. Szóval az is jön nem sokára:)
legalább ne lennének egymás mellett...
ez azért kemény :D nálunk is volt automata de ilyenek azért nem voltak benne 8) csak romlott csoki XD
Nálunk a fősulin az automatában tampont, óvszert és rágót lehet kapni.
milyen lehet az az ob csoki? A lifestyles az egy új cukorka? (nem vagyok hülye, csak eljátszom)
Tampon vagy csoki, nem tökmindegy? :)
Ott voltam. Szegeden, a városi sportcsarnokban találtuk az automatát! Köszi, hogy végre feltetted, öcsi!