ha nem lennének rajta azok az irdtalan ronda gömbök még jól is nézne ki
xXx: ... pont úgy, mint ahogy te ezzel parkolni készülődve a járdaszegélyeket. ;)
Ez még a régi TT, az új teljesen más, ez csak egy kis tuning rajta, ami sztem lehet, hogy a demszky-csapdáknál nem túl praktikus, de a kerékbilincselő közterületes biztos csak nézni tudja :P
Ez ronda szerintem is, viszont az új TT elég jól sikerült. Az szép, ez csak bumfordi.
Nem rossz, csak túl nagy a holttere ;-P Viszont a dísztárcsája nem esik le egykönnyen :-D
lol terepjáró :P:P:P a kocsi meg nekem nem jön be, lehet konzervatív vagyok, de jobban teccenek a mai sportkocsik...
szerintem csúnya és amúgy meg alig lehet belőle kilátni.
Azért a terepjáró sem semmi mellette! De nem rosz a kocsi
hát ez rohadt nagy.. amúgy én úgy tudtam hogy az én a robotból az autót csak makettnek épíették és nem működött de egyszer jó lenne egy gömbön guruló verda csak nemtom az erőátvitelt hogy oldanák meg, meg ha ilyen lapos csak az autópályán mehetsz vele mert pl a Nagykörúton otthagyod a fél autót az első demszki-kátyúnál...
amúgy ilyen formájú és gömbkerekű RSQ(ez a becses neve a rusque=menekülés szóból) az Én,a robotban volt. Hah, gyönyörű...
ez nem jövő autója, ez az új audi tt coupe volt, amit ilyen alá rejtettek, hogy ne lopják az ötleteket, ez már régi kép
ez ez ez....coooooooool el ál tőle a lélegzet és ez vácon volt?(mert úgy tűnik)