ez nem lehet romnia mert ott nem ilyen a villamos!!!!
PhD: ez biztos, hogy nem Varad, de tudom, hogy melyik keresztezodessel kevered ossze. Es ha jobban megnezem a kepet, ez bizony kokemenyen Bukarest.
Én is sokat járok Romániába és Cybernek igaza van! A járdáról lelépő gyalogosak azonnal, mindeki elsőbbséget ad, lámpáznak egymásnak a trafipax előtt. Sokkal összetartóbb az autós társadalom, mint itthon. :( Egyébként én nem Bukarestre, hanem Nagyváradra tippelek a kép helyszinéül.
Akela... Én sem szeretem a románokat de, hogy te ott ilyet láss az szinte kizárt. Sokkal kulturáltabbak közlekedés szempontjából, mint mi. Állsz az út szélén gyalog és átengednek akkoris, ha nincs zebra. Nem száguldoznak, betartják a szabályokat. Sajnos csak nálunk divat ez a stílus. Lassan már az olaszoknál is rosszabbak leszünk.
én a villamos helyébe megtolnám a sort, aztán már megy magától mint a dominó :)
Az olaszoknál rég rosszabbak vagyunk... eccer voltam olaszba és érdekes módon még a tuningolt verdákkal járó száguldozó állatok is átengedtek a zebránál.
nálunk meg... rekordom az hogy 11percig álltam egy rohadt zebránál(bocs)mire át tuttam menni
Innen az jön ki először aki a legerősebb :D
Válasz: nem megy itt senki sehová! :) Ez ám a közlekedési kultúra!
A kép bal alsó sarkában lévő zebra felől jövők a hibásak. Ha nem hajtottak volna bele a kereszteződésbe (ahogy azt ilyenkor kell), akkor elindult volna egy láncfolyamat, aminek az lett volna az eredménye, hogy mindenki elmehetne. A képaláírás eszméletlen jó:)))
Egy átlagos délután 4 óra Bukarest belváros, már volt szerencsém megtapasztalni.
Valhol kornyekben a rendorok tanuljak a forgalom iranyitast :)