április elsejen egyszer barátommal azt mondtuk osztálytársunknak hogy jtek a rendörök megbíztunk 2 gyereket beöltöztek rendörnek vetek bilincset oszt eljátcoták hogy letartóztatják majd kint az udvaron mondtuk el úgy megíjedt hogy sírt is kérte hogy mondjuk el szüleinek
tiszta szivatás!én csináltam már ilyet
de azért az már feltünő hogy 2 órája nem mozognak :D:D
hawkkk: lenne egy kérdésem. te még nem vicceltél meg senkit április elsején? Mi már megcsináltuk, hogy, hogy amikor az ofő bejön egy üres doboz a fejére esett, és csak röhögött még annyit sem kaptunk, hogy enyje benyje. Ezért tutira nem mennénk nevelőintézetbe.
LOLL! Ezt ki kell próbálnom. Lord Worm: megérte? Nekem megérné, mert ez nem az én gépem, az életben nem jönnének rá hogy én vagyok.
Na ezt kellene Su ajtaja elé ragasztani! Azt hiszem rekordidő alatt előkerítené a vöröskönyvét amit már 17 éve nem használt! :P:D
Valaki csinálja meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg!!!! Torzítást meg mindent!!!! :D Ezzel tapétáznám ki a fél várost :D
Vki ezt megcsinálná sztem rögtön menne 1 nevelőintézetbe v börtönbe mert hamarosan hitelesebben láthatná ezt
süti! :D csak olyan kéz kell a kivágásához, ami nem remeg! :D
hát ez rohadtul COOL szívás magas fokon!
ezt kibrobáltam bezzeg miko kiderült hogy én voltam 1 hónapig szobafogság és eltiltás a géptöl most is csak sutyiba kapcsoltam be
tölem 5-öst kap! Szerencsére a szomszédaim nagyon jók, rajtuk nem akarom kipróbálni, de azért lenne 1-2 ötletem!!!!