Ez is hangulatos Ilyen gép mellett még az uncsi könyvelést is lehet élvezni szerintem
ezt ismerem... de van jobb is, és meg is mutatják videókkal, hogy hogy csinálják! :-)
én inkább egy tűzmintát tettem vóna rá de így is nagyon baró
Ilyen fa burkolatú monitort, billentyűzetet és egeret lehet láttam a Lurdy házban. Nem olcsó mulatság...
szerintem egy ilyen ház a megfelelő környezetben igazán jól néz ki. de a legtöbb ember nem olyan környezetben használja Ginevra: nincs jobb dolguk, azért.
ÖRülök hoyg azért sokan felháborodtak:D semmi másért nem csináltam az elsözést, de igy elég jó móka:D a kép továbbra is coooooooooool:D
szép és működik. kell ennél több? (ez a szecesszió alapelve)
1 valamit nem értek.Miért zavar titeket az,hogy valaki elsőzik.Én egyszer elsőztem,és már mindenki engem támadott.De miért zavar ez titeket? A képről:ronda.
Mi van, ha belerakok egy 200W-s tápot, és túlterhelem?
süni007: nyerhetsz egyet a rózsaszín termékcsaládból. nekem már van 1 rózsaszín hangszóróm.
Hát nem tudom... Ezzel talán csak az a baj, hogy ronda...:) Bár kövezzetek meg, de nekem akkor sem tettszik... A Klasszikus számomra egy régi 486-os házat idéz fel, ami szintén fektetett, de nem ilyen cifra fa izében van benne. Amúgy én is töröm a fejem valami saját építésű házon, bár az valószínűleg nem ilyen lesz:)