csak én veszem észre hogy 269 ft/kg? na az kemény azért
Van egy ehhez hasonló Tesco-kép: Alapvető élelmiszer: Chips! Úgy látszik, ők mindennap esznek ilyet!(meg is látszik rajtuk, amilyen idióták)
nézzük racionálisan a dolgot: szomjan halunk? (NINCS KITÉVE VÍZ)
márha élnek még addig a sok cigitől, piától, és ilyen dolgoktól...
hát igen ezek télleg alapvető dolgok!
Sztem ez nem is annyira vicces, mint inkább szomorú.... 30-50 év alatt majd a mai tinik is rá fognak jönni.
Szuszuszu: mielőtt ilyeneket írnál, tanulj meg írni. ( lásd útálom)
szuszuszu: a kolbásztól is el lehet hízni, én már csak tudom:)
én nagyon szeretem a kenyeret meg a kolbászt, és csak ti tehettek arrók, hogy nem esztek már ilyet. és Su: tökéletesen egyetértek veled, és mélységesen lenézem a kövéreket, mert egyszerűen nem elég erősek ahoz, hogy felhagyjanak az ezekhez hasonló ételek fogyasztásával, és a napi 5000 kalória bevítelével a szervezetükbe. ja, és éljen a magyaros sült kolbász és fehér keenyér!!4 és undorítóak a kövérek, mert folyton izzadnak és folyton zabálnak. ÚTÁLOM A KÖVÉREKET!!!!!!
Hepathos, háhá :) nálunk a táblás lila tehenes csokoládé azzal az itókával, ami szááárnyakat ad (SZINen alap). Sajnos a kenyér meg a kolbász kiment a divatból :P
Barátaimmal közös megegyezés alapján az alapvető élelmiszer a hideg pizza és a Mountain Dew.
Daverip: nem csak az amcsiknak. a legtöbb iskolában a diákok nem eszik meg a menzán a kaját, hanem mennek a boltba ilyen hulladékot vásárolni helyette. mire felnőnek addigra pont olyanok lesznek mint az amcsik
Ez az a Tesco, aminek a jövedéki termékek forgalmazásával hmmm... problémái adódtak?
az amcsiknak biztos alapvető a chips, no meg a diétás kóla a supersize menühöz:p
sajnos elég sok emberkezdeménynek ez az alapvető élelmiszer