xXx: Az emberek nagyjából felének baja van ezek szerint? :) Alkat kérdése is, hogy ki, mennyire hajlamos elhízásra, ez még a korral is változik és még az anyagcsere sebességétől is függ. Tehát nem annyira egyszerű kérdés. Na, meg ha a felvett és a leadott energiamennyiség nem egyezik meg, pl. az előbbi a nagyobb, akkor is hízás lesz az eredmény. Ez ülőmunkánál elég gyakori.
Az aszpartámról csak annyit, hogy a hízlalni való állatoknak adják, mert édes, ezért megeszik, viszont éhségérzetet okoz, és ezért többet esznek, szóval csak így tovább Norbi update, meg light kóla fanok:D Én sportolok szinte minden nap, ezért annyit eszek amennyit akarok és azt amit akarok, egy gramm zsír nem lesz rajtam és még jól is nézek ki tőle:P De sztem egy egészséges ember még testmozgás nélkül is azt ehet, amit akar, nem fog elhízni, aki igen, annak valami baja van...szerintem
Norbi update... aszpartám... egészséges élet!? :o
jah mellesleg kb ugyan az van benne mint a többi hasonló kajában, csak sz*.r az íze, meg rajta van Norbi...lehet csak a kép miatt veszik a "Norbi-fanok"...kiteszik a falra...
no comment...de még is...Norbi olyan jól csinálja, hogy politikuss is lehetne...de én nem fogok cukormentes cukrot enni csak mert állítólag majd tovább álek..."sportolj sokat, halj meg egéségesebben"...egyszer úgy is meghalsz, akkor legalább egyél jót...persze nem azt mondom hogy hízz el, de ez az update azért túlzás, a cukor kell...nekem kell...ti nem tom hogy vagytok vele...
Snauczher! pl a kissebbségi csoportok 1 része! igaz azok sima konyhasőval... (direkt nem írtam hogy cigány (jelentése vándorló) vagy hogy roma (j: ember) mert akármelyiket írom valaki biztos megsértődik hogy miért nem a másikat használtam...)
a kövérség korság?...nézetek sp-t abban megmondja dolgot helyesen(sout park), az igaz hogy nemakarok meghalni végelgyengülésben dehamár megakarok halni akkor nem fogok sz*ar ételmiatt meghalni majd tultépem magamat(:D40kb füvet kell elszivni ahoz hogy belehaljál,még az emberiség kora óta senkisemhaltmeg canabis tuladagolástol:Dlehetnék én az első) amuygmeg ennél szerintem jobb a norbi csokirudja...nemhiszem hoyg sokatgondolkozottvolna a névkitaláláskor...
tck. mintha a kövérség kórság lenne amit ki kell irtani.....tck norbi.. tck.... erről amúgy eszembejutott ez: http://www.wercsy.hu/kepek/rajz/20060604125052.jpg hát ehh.
Szerintem ezt a bolt találta ki, hogy el tudjanak adni.
Én láttam ilyen cukrot, az van ráírva, hogy 99% valódi cukor és 1% édesítőszer :D ez így tényleg sokkal egészségesebb:D De én nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de ha valamin meglátom, hogy update-es, akkor biztosan nem veszem meg
Akik az egészséges életmód hívei, tök hülyén fogják majd érezni magukat, ha majd fekszenek a korházban, és belehalnak abba, hogy semmi bajuk sincs... [vagy vmi hasonló]. Itt olvastam valahol
Fenimore: Lehet, hogy jobban tenné, ha inkább kardiológushoz menne, mint a norbi szemeteiért a boltba. A föld alatt senki nem fogja látni a feszes fenekét. :)
Igen, ez kell nekik! Ismerősöm, aki update szerint él-hal, szívelégtelenséggel küzd, mióta elkezdte a Norbika istenítését...De legalább feszes a feneke :D
Update életmódrendszer. Hangzatos dolog, ez kell a népnek. :)
sTormy: :)) A norbi víz a legérdekesebb... Nehogy valaki elhízzon a közönséges ásványvíz miatt. :) Norbi piszok gazdag, és jól megél azokból, akik erőfeszítés nélkül akarnak lefogyni. Ügyesen csinálja.
Na azért a kapormag kapszula se semmi...:D:D
sTormy: igen, azért néz ki úgy ahogy (mármint a háza, autója, bankszámlája), mert sokan megveszik az ilyen hülyeségeket:) Fenimore: arrafelé a falnak is füle van:)