Na mi van?! Kis bicskara ma nem futotta.... S ilenre meg igen??? LOOOSER
Prazelee: szerintem csak erősen koncentrál, hogy szép egyenes legyen a szelet mindkét: az bizony Thor volt, nyugodtan lehet kételkedni, még lehet, hogy a láncfűrészes eset sem igaz :)
ne kételkedj a háború és az ég urában az edda tele van hibákkal :D én mondtam hogy át kéne írni de a niebelungok tiltakoztak...
Wotan: az nem Thor volt? (oké, ki vagyok én, hogy kételkedjek szavadban :D) elnézést a többiektől az offolásért ^^
Fával nem félnék, de a dinnyét tuti nem fognám meg így, fröcsög a leve, a fűrész rázza, kicsúszik a kezemből, önkéntelenül odakapok, vagy csak simán odaérnek az ujjaim ahogy hirtelen eltűnik a dinnye, és már nincs is ujjam. Amúgy a fűrész tesco gazdaságos :D
mindkét: igen, és a Midgard kígyóval is nagyon sz.ar volt harcolni :D ..amúgy a láncfűrészes történet sajnos igaz, lehet nem akkora dolog de nekem akkor is odaba.szott hogy olyan közel volt a kezemhez :P na nem baj legközelebb majd bátrabb leszek, de akkor én fogom a láncfűrészt :)
A láncfűrészes nagyon utálhatja a dinnyét mer elég érdekes az arckifejezése :) vagy csak azt hiszi, hogy egy bazinagy álcázott citrom (bár ez nem valószínű)
mindkét: :D 4ttys: ha megugrik akkor fél méter se számít, csak attól függ mekkorát ugrik;)
Wotan, 9 napig lógtál egy fán, oldaladba lándzsát szúrtak, és hiányzik a fél szemed. A láncfűrész meg közel volt? ^^; :) (mielőtt bárki sértegetésre gyanakodna -> a nicknevére utaltam, ebből szőttem a mondatot.)
én se tettem volna oda a kezem, megugrik a fűrész azt szevasz :) tudom mert én se ma kezdtem a favágást :)
Wotan: Meg kellett volna egyezned, hogy 2 vágás után cseréltek. Lehet, hogy inkább mást kért volna meg segíteni akkor. ;) Su: Igen. :)
10 centi az nincs közel,nem kell tőle félni mert gondolom nem akkor kezdte az öreg a favágást.
gradU: Nietche után szabadon?:) Wotan: 10 centi? az tényleg nem volt közel.
emlékszem még középsuliban volt egy osztálykirándulás ahol engem küldtek két haverommal hogy segítsünk a helyi öreg f-aszinak összevágni a fát tábortűzhöz. Ő meg úgy vágta össze a fát hogy na fogd meg fiam.. és a kezed mellett 10 centivel láncfűrésszel, ha elhúztad a kezed akkor meg ugatott hogy "nem kell tőle félni, nem bánt"- hát anyád... :P
Az csak erősíti az immunrendszerüket. Ami nem öl meg, az erősebbé tesz alapon... :)
inkább a lánc kenő olaj a szívás, azt állandóna fröcsköli a gép