A benzingőzt (ha éppen robbanóképes arányban van elkeveredve a levegőben) viszont annál könnyebb. Ezért juttatják a hengerbe is minélk jobban elporlasztott állapotban.
szőke cicababa...ha más tette volna el sem hiszem...
1 szikra a benzinkannába.... **********
Cigi és benzin?!Hát persze!Korunk új szórakozási eszköze!Itt repül a kismadááár!
Juuj de durva!! na ez télleg "hosszu" élet:))
Szőke ruszki csaj. Mit vár el az ember?
Ez olyan költői! Szive Arany, agya Tompa....
aki hülye az megint haljon meg! nálunk szilveszterkor a benzinkutasok a benzinkútnál dobálták el a petárdát! na ha az berobban akkor lett volna "tűzijáték"
Ahol párolog a benzin, ott megvan az esélye annak, hogy a gőze robbanásszerűen meggyullad. Ehhez csak megfelelő koncentráció szükséges (zárt helyen könnyebben alakul ki), és még valami, ami elindítja a folyamatot. (szikra, tűz, izzó tárgy stb.) A kanna szájánál és a benzinbetöltő nyílásnál felettébb veszélyes a cigivel hadonászni, mert még a végén megtalálja az illető azt a távolságot, ahol pont megfelelő a benzin-levegő koncentráció.
Az a nyílt láng miatt van. Régen mikor még sok háznál palackos gáz volt a gázcseretelepeken is ki volt írva,hogy ne dohányozz,de nem értem minek... A cigivel a kezembe simán beleöntök egy ilyen kanna benzint egy autóba anélkül,hogy berobbanna... Nem olyan egyszerű ám felrobbantani magad egy szál cigivel meg benzinnel...
benzinet szivni a kocsiból cigizés közben ááá nem robban!
shelbycobra: én csak azt nem értem hogy akkor a benzinkutaknál miért van kinn a ne cigizz tábla ha egyszer "nem veszélyes" poéból ? (vagy lehet a csikkek miatt persze) egyébként probálja ki a benzint meg a cigit egyszerre ha robban akkor irjatok vissza :P
Aranyosak ezek a képek az orosz közlekedésből....