kis mértékben orvosság, nagymértékben gyógyszer:) paige000: sajnos a betegség kategóriába tartozik. picimacs: meg pizza hátad;) hátezkész_girl: hömm khömm, inkább nem mondok semmit amivel megbántanálak
hát jajaja nem jó dolog a pia.......... de azért a mottómat jegyezzétek meg légyszi nagyon igaz: "sörre bor, bármikor, borra sör FOREVER!!" ;) ez személyes tapasztalat :)))) Hajjjjaaajjjjj de várom a holnapot nyehheeehheee :)) Merlotra Heineken :)))) JEEEE, részegen ki visz majd haza?????
"Inkább legyen sörhasam, mint vízfejem!"
Kedves Ghavin! Így konkrétan nem kell félni, hiszen az alkoholizmus nem betegség, meg ha úgy bepiálsz, hogy ottmaradsz az se. Egyik barátnőm édesapja ebbe halt bele. Hogy ott maradt. Mert jól beivott aztán télen elaludt az utcán és elfagyott. Nézőpont kérdése, de azért gondolkodjunk. Jah és lehet, ohgy napi egy két pohár nem árt, de a sörhas nem csak a hízás eredménye. Hanem a máj növekedésé is. Végül is, nem baj, ha akkora májad van, mint egy focilabda...
ez tetszik. *___* kérek ilyet drogos Jóskásból!
asszem ezt láttam Ópusztaszeren a skanzen részen az iskolának berendezett épületben, nagyon ott van :)
jaja a sör és a bor egészséges kis menny Anyámnak egyszer az orvos azt mondta igyon naponta egy pohár sört hogy ne legyen vesehomokja. A bor meg ugye jó a vérszegényeknek(vörös).
Ghavin: http://hvg.hu/egeszseg/20061018sor.aspx (utolsó bekezdés) Állítólag a rendszeresen fogyasztott kis mennyiségű bor egészséges. (napi 2-3 dl evés után) Lehet, hogy ez a bortermelők véleménye, de hallani ilyet is.
Napi egy liter sör sem árt meg. Igazából a sör az egyetlen pia amely hosszú távon nem okoz károsodást a szervezetben sem a májban, sem a vesékben, max hízlal ha gyakran, sokat fogyasztod >> sörhas A bor viszont már más kérdés...
van benne valami, de hetente egy liter sörtől nem hiszem, hogy embernek baja esne. max pisil egy jót, és kitisztul a szervezete. napi egy liter már nem hiszem, hogy annyira jó.
ebből csináltak egy jó párat és hétköznapi polgárok rakták a falaikra...régóta kerestem már:D
hé, ez nem a . . . hangszerbolt egyik falidísze? a honlap galériájában benne van.sztem onnan vették.amúgy nekem bejön:D
Nagyjából annyi hatása lehetett, mint ma a dohányellenes reklámoknak.
vááááááááááá az kuuuhurvanaaaaagy XDXDXD