elég lenne egy webkamera (meg egy százezres bírság): gyorsan leszokna a sok retek szemetelő igénytelen balkáni proli
Lajbymester: Hát akkó' túrjunk vazze!
Igazán feltakaríthatnák. !!!!!!!! hogy néz ki????????
nem viszi el. nem tartozik a munkakörébe
Vajon így is elviszi majd a kukáskocsi? Egyébként Gradunak igaza van amíg ilyen a magyar szemlélet, hogy ó majd pont az én túró rudis papírom okoz környezetszennyezést nos addig..... Amúgy az osztrák határ túloldalán sincs semmi varázslat egyszerűen mindenki azzal törődik, hogy Ő saját maga ne szemeteljen semmi mással. Mert ha mindenki odafigyel és senki nem szemetel akkor nincs kire mutogatni és a végén úgy néz ki egy város mint Ausztriában.
Su: Sajnos sok helyen divat, hogy az út mellett öntik ki a szemetet. :( De ahol ingyenesen lerakható, ott miért viszik el messzire!? Áldozatot vállalnak, hogy tudják szennyezni a környezetet. És büntetés nélkül megússzák. Amíg ilyen az emberek mentalitása, addig lehet bármit kitalálni, de nem lesz hatásos.
gradU: itt erre mifelénk tejesen ingyenesen elviheted a szeméttelepre a szemetedet. ennek ellenére vannak olyanok akik képesek 2x annyit autózni, hogy aztán valahol az út szélén pakolják le. mint tudjuk az evolúció nem visszafordíthatatlan.
layb! ezt még csiszolgasd egy kicsit!
Szóból ért a magyar de nem a szép szóból!:DD
fulcrum69: Sok helyen lenne szükség olyan emberekre. Sajnos sokan ott dobnak el minden szemetet, ahol éppen vannak. :( (akár 2 lépésre a kukától) Hozzáállás kérdése, hogy ki mennyire vigyáz a környezetére. Gyakori, hogy "nem itt lakom" felkiáltással nem képesek a következő kukáig elfáradni a szeméttel.
én azért kiraknék oda valakit elbújtatva, hogy jól verje fejbe azt, aki direkt szemetel. a másik: az meg nem igaz, hogy arra sincs pénz, hogy kirakjanak néhány rendes kukát
Akkora darab szemetek vannak eldobálva, amik nem férnek be a tankajtó jellegű bedobónyíláson
a kuka túl tiszta volt, ahhoz, hogy összepiszkitsák...
mivel ez itt van magyarországon, azt is el tudom képzelni, hogy a tároló üres
Arra nem gondoltak, hogy oda lehetne rakni egy nagyobb konténert? Csak gratulálni tudok...