bocsánat keleti* és nem nyugati :)
Su már bocs de te hülye vagy. Hitler bácsi papírján mi is a rabszolgák közt voltunk mint minden nyugati és balkán nép.
hat csezdmeg, ezen inkabb te akadsz fent. ez egy szerkesztesi baki, ne tereld el a szot a politikaba, es a mi lenne, ha... kepzelgesbe!
a németek így is elsőséget élveznek ebben az országban sajnos. abban bíznék, hogy olyan messzire nem vinnének el csak hogy a dunába lőjenek és az sem elhanyagolható szempont, hogy a 40 év alatt az a rendszer is változott volna. vagy az nszk-ban a dunába lőtték a törököket?:)
Viszont a Dunába lőnének, ha a megfelelő embernek nem tetszene a képed. Viszont másodrendű állampolgár lennél a hazádban, mert az első ugye a német lenne. Viszont... Szóval, így még mindig jobb egy kicsit.
a készítők biztos nosztalgiáztak egyet. bár nem tudom mit kell rajta fennakadni. ha annakidején az amcsik nem szólnak bele és az oroszok sincsenek annyian, még győzhetett is volna a kis bajuszos és akkor már hosszú évek óta eu tagállam leheténk. legfeljebb nem eu-nak neveznék, viszont a győztes oldalon állás miatt tagadhatatlanul jobb helyzetben lennénk mint most. és valószínűleg nem a gyurcsány lenne az elnökünk.
es tenyleg, meg is lehet venni: http://www.informania.hu/hu/items/category/106/4
A nácik már megint világuralomra törnek XD
Én láttam ezt a TESCO-ban, én is nagyot néztem... :) Aki csinálta ezt a borítót, az okos ember lehetett... talán felkértek valami parasztbácsit... De ha már kiadták, kinyomták, nem vették észre a hibát?
A képen látható figurához hasonlóan a földrajztudós grafikus is teljesen az Oktoberfest hatása alatt állt. ;)
hát... prototípusnak el is megy... gondolom nem nagyüzembe nyomják...
a felsőfokon meg arab minden:D :S:S:S:S:S:S:S
Besörözött a zöld nadrágos és véletlen rossz helyre tűzte ki a zászlót. Mindezt egy kézzel... :)
Ez csak a kezdő, a haladón már norvégia, belgium, finnország is zöld, az anglia-usa-kína-orosz a felsőfok...
elénk állt Jürgen!egyébként erről szól az EU nem, mind "tessók" vagyunk, nincs különbség...