én igy teljesen egyetértek a matricával szerintem teljesen rendben van.... a reklámról annyit hogy egy ilyen multitól mondjuk egy kicsit többet vártam... (Egyébként én voltam a matrica felfedezője...)
mégis egy csomó hülye szalad előfizetni a "szolgáltatásra" Lostmind: így működik a reklám. ha nagyon jó vagy nagyon sz.r, az a jó reklám. ezeket jegyzi meg mindenki. aki emlékszik még a müszi reklámra az tudja miről van szó. a legtöbb ember azt sem tudta mi fán terem, de azt, hogy müszi ismerte(meg a falakra firkálta)
Nekem semmi bajom ezzel a váltsváltsválts-sal
Atex88..! Akár igazad is lehet, bár akkor az általad elmondottak alapján nincs xar reklám, sőt, mind nagyon is vevőcsalogató, ha jó, azé', ha nem jó meg azé'. És be kell látni, hogy IGENIS sokan CSAK azért nem vesznek meg egy terméket vagy szolgáltatást, mert ótvar a reklámja... A címkével pedig 100%-ig egyetértek....
Alá kéne még1 matrica ezzel a felirattal: Ez a matrica nagyon gáz! Ha már nembírsz rendes matrciát csinálni, kérj meg egy profit, tele van velük a piac :D
Szerintrem meg a matrica nagyon gáz!!!!!!! :I
Atex88: Szerintem ennek a reklámnak az a baja, hogy annyira bénán néz ki, hogy nem akad meg az emberek szeme rajta. (csak egy pillanatra, amíg megállapítják, hogy milyen szerencsétlen) Sokan el sem olvassák már a kinézete miatt. De lehet, hogy ez a jó reklám. Nem értek hozzá. :)
A helyzet az, hogy aki ezt a reklámot kitalálta szerintem nagyon jól tudja, hogy a xar reklám az egyik legjobb reklám! A lényeg, hogy az emberek tudjanak, beszéljenek róla, eljusson hozzájuk (így saját életre kel, és egy idő után maguk az emberek fogják reklámozni, mégha negatívan is)... Az meg eléggé barom, aki CSAK azért nem vesz meg egy szolgáltatást, mert - bár olcsó és megérné, DE- nem tetszik a reklámja... :DD Akik meg nem potenciális vevők, azoknak meg miért kéne tetszenie...
:D Erre a reklámra nagyon illik az a matrica. :)
Sztem azt hitték poén lesz...de ez nagyon gagyi.
A szöveg egyértelmű. Ez a retro xar (most nem a kifejezéssel és amire utal van bajom) hanem aki ezt a "reklámot" kizsigerelte magából hétfő reggelre, egy hosszú, zöldbe mászó hétvége után. Eltudom képzelni mit kellet az iroda írányitójának dumálni a megrendelő fejével, hogy meg vegye ezt a .........
ez a reklám nekem nagyon tetszik:D tök jo szám szentem:) a kép az meg hát jo de én nekem bejön a reklmá:P:D
Találó ötlet...ezt a reklámozókhoz is el kéne juttatni....XD