ezt én is láttam (élőben az autó kiállításon :D)
Tény hogy nem egy Wharfedale és nem is Tannoy
ne vedd szőrszálhasogatásnak, de minek neked internet, ha nem használod?;) segítek DIN 45500 szabvány.
Su, egy kis szőrszálhasogatást engedj meg. Hi-fi -nek a szó jelentéséből fakadóan nem nevezhető. Viszont az tény, h hasznavehetetlen, sz.r, és hogy tudásához képest még drága is.
Bazsee: aki kicsit ért is hozzá, az nyugodtan nevezheti hifinek. más dolog, hogy ez egy értlemetlen és hasznavehetetlen drága sz.r Harkonnen: mit vártál tőlük? összesen talán van annyi iq bennük mint egy tücsökben.
Más: Néztem a Cool a verda c. alkotást: A hölgy előadja, hogy szereti a Twingóját, de egy kicsit kicsi a csomagtartó! Lovagol, kell a hely a cuccainak! -Na akkor kidobjuk a hástó ülést! Ki is dobták, majd a helyét tele rakták subwoferekkel, erősítőkkel, kondival! Csomagtartó megszűnt létezni! A hölgy jól tartotta magát, mikor a kamerák kereszttüzében átadták neki az autót, még mosolygott is kicsit!
-Kisfiam! Ne hallgasd olyan hangosan a zenét, mert megsüketülsz! -Kösz Anya, nem kérek, nem vagyok éhes!
Én is osztom Decadence véleményét. Hallgassatok meg egy ilyen installációt mondjuk Rockford Fosgate-ből...
Osztom Decadence véleményét. Sal nem nevezhető hi-finek. Aki kicsit ért hozzá, tudja miért. ;) Amúgy látványra nem rossz...de inkább ne halljam szólni. :D
tudod kinek kellene ............................nekem
Nebaz..már a somogyi is hi-fi számba megy? :))) Sose értettem ezeknek mi értelme van, hangosnak hangos..oszt? TUCCtucc
jo nagyon jo söt mi több király ! ! !
Én ezt láttam élőben, és naon komoly hangja volt!!!!!
tuning&stereo-ban olvashattok is róla...