eddig úgy tudtam, hogy a vallás hit és nem gondolkodás kérdése. legalábbis a hívők eddig mindig ezt szajkózták. a tapasztalat viszont azt mutatja, hogy a hívőknek nem erősségük a gondolkodás:)
folyt.: Ezt nem azért írtam, mert bármilyen tudományban ilyen jártassággal bírnék, hanem csak azért, mert ez is tapasztalat ;) Direkt nem írtam az okát, hogy egy miért van így. Gondolkozzatok el egy picit rajta, mert (és ezt tényleg nem azért mondom, de...) rátok fér...
punkjoc stb! Gondolom most hiába ellenkeznék, h nem így van, meg tévedtek, meg hasonlók, mert az olyanokat, akik úgy gondolkoznak mint ti, tapasztalat, h úgyse lehet meggyőzni. Talán ha akármilyen tudományban egy "kis" jártasságot (ergo annyit, h az egyik legjobb legyél) szereznétek, talán belátnátok, h tévedtek... És nem azért, mert akkor olyan baromi okosak lennétek és nem is azért mert az efféle dolgok tudományosan igazoltak... Ezt nem azért írtam, mert bármilyen tudományban ilyen jártasságg
szerintem vicces. aki meg sértve érzi magát miatta, az nem érdemel tiszteletet
Egyetértek punkjoccal, de az uccsó mondat helyébe azt írnám: no religion - no problem!
punkjoc, ha az utolsó mondatot lehagytad volna, azt mondanám, egyetértek!!
A him az nagyon nem illik a képbe de nagyon mindegy... Én a dávidcsillagoson is röhögnék,meg a félholdason is:D Negyertek a hitbuzgó sz.rokkal,mindegyik egy nagy átverés(főleg a kereszténység...) Bad Religion forever:D
ehem: Jogos felvetés! Próbáld ki! :)
HIM? 666? Már csak Jézust kellett volna Ville Valo-formájúra alakítani...
Ehem! Nagyon ott a pont Nálad ;) Ugyanerre gondoltam én is... mert ugye az csak vicc. Dávid csillaggal persze már kemény antiszemitizmus volna :P
tiziano....ez a hozzászólás kicsit....khm...maradjunk annyiban, h érdekes!
ehem, én nem fogom viccesnek tartani (igaz, én zsidó vagyok) nekem nem számít a vallás, de nem annyira tetszik ez a telcsi....
Ha reszelek Photosoppal egy hasonlót Dávid csillag témában, az is kikerül a vicclapra, vagy megyek a sittre rögtön. És ah kikerül,azt is viccesnek fogjátok kommentelni?
ez nem vicces az egyhàzzal csufolkodni,mèg ha nem is hisz az ember,legalàb tisztelje.be lehetne perelni aki ezt a kèpet csinàlta,vagy akàr bekuldte.
Jól nézhet ki, amikor a bíborosok nyakában lóg egy ilyen telcsi...
666 wazzze, jájjj Te vagy az ördüg :LOL