EZ QRVA JÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
supermen SZERINTEM EZT A MOTORT VERTÉK HOGY ÍGY FÉL A GAZGÁJÁTÓL Nem hagyja hogy megfoják
ja, még valami... esetleg ha megdobnátok 1-2 linkkel ahol még alkottatok, azt megköszönném :))))))
Hát ti nem vagytok normálisak komolyan mondom :DDD Su, többiek... már megérte hogy hajnalok hajnalán felnéztem ide :D
manapság egy jármű nem adható el szériatartozékokkal extrák nélkül:)
Su: :)) Na igen, de ez már igazán extra szolgáltatás a részéről, hogy még levegőben is. :)
Harimata: ftcsracnak is mondtam már, hogy nem mindenkit dob fel a motor téma:) gradU: egyébként sem kell neki, mert egy jó vakvezető kutya a legnagyobb csávából is kirángatja a gazdáját. mondhatni szeme helyett szeme, esze helyett esze.
Su: :D Harimata: Akkor megfullad szegény kutya zuhanás közben. De legalábbis eléggé szenvedne, ahogy a nyakánál fogva lógna.
Azt nem értem, hogy itt van egy motoros, aki élete kockáztatásával azt szeretné elérni, hogy csodálják és megbámulják, erre Ti vakokról és kutyákról beszélgettek... :) Amúgy mi van akkor, ha a vakon van ejtőernyő és a kutyán nincs? ;)
T-boy77: eszerint gyakorlatilag a vakok és kutyáik gömb illetve kocka alakúak, vagy fordítva, valamint kb 10kg tömegűek;)
Kedves Su! Hidd el, amit leírtam, az a gyakorlat !!! T.
hátha valaki nem érti. járnak ide csokitücskök is:)
Ezt mondtad, csak ez az idézet annyira tetszett, hogy muszáj volt ideírni.