Ferraro: El tudom képzelni, hogy mennyire "irodalmi" az a videó... :P :)
Harimata: Tehát igen. Tudtam én, hogy a magyar nők tüzesek! A "Hungarian Girls" című irodalmi rövidfilm-sorozat is ezt állítja, amit itt találtam a Video Club-ban. ;)) :D
Ferraro: Igen. Vagyis csak Te. :P :D
Harimata: Ebben az esetben mindketten disznófülűek vagyunk! :DD Romantikus környezetben egy lány mondja a fiúnak: -Mondd drágám, mire gondolsz most? A fiú: -Arra amire Te. A lány válasza: -Pfúj, perverz disznó... :DDD Úgy érted, hogy ilyenek lennénk mi is? :DDD
Ferraro: Ugyanarra?! Akkor: disznófülű vagy! :DDD
Harimata: Akkor minden rendben, ugyanarra gondoltunk mindketten :)
Ferraro: Én csupa jóra gondoltam... ;D
Ejnye, ejnye Harimata... Csak nem arra gondoltál amire én? :DDD Mert különben honnét tudnád, hogy én rosszra gondoltam? (ami nem is annyira "rossz", ha úgy vesszük) :D
Ferraro: Á dehogy... ;) Rossz aki rosszra gondol. :P :DD
Harimata: Nekem az a benyomásom, hogy Te tudod miről van szó, de úgy teszel mintha nem tudnád. :)))
Ferraro: OK. Akkor túl sok mesét nézel. :P
Su: :DDD Most aztán fején találtad a szöget! :D
Harimata: lehet, hogy azért van neki annyi, mert nincs aki elköltse;)
Harimata: én nem a reklámről beszéltem ;)
B@T: Elég pénze van ahhoz, hogy legyen. ;) Su: :D Ferraro: Szerintem túl sok reklámot nézel... :)
semmi is? az ms is pont ezt akarja mindenkivel elhitetni:)
Harimata : :DD Szinte egy semmi is elegendő ahhoz, hogy a Microsoft-ból Bighard legyen. ;)
ms társalapítója dobta be a nevet, az akkori kedvenc kismacskájáról, amit kicsipuhának hívott ;)
Rommel: biztos jégvirágos neki. Harimata: biztosan torlódnak az adatok tőle a lefolyócsőben.