most nem azért, de zöld-fehér-piros lenne, ami meg egy kicsit arrébb van. talán ezért van annyi baleset, mert a nők fordítva nézik a szineket;)
giper: Rátermettség kérdése csak. :)
Harimata: Már megbocsáss, de ilyenből is csak egy nő vonna le messze menő következtetéseket. ;) Lehet, hogy az számít jó vezetésnek, ahogy sok nő vezet, de akkor nem akarok "jól" vezetni. Jó nekem így is. :) Mindenesetre női sofőr elé kevésbé bátran lépek le a járdáról.
gradUkám azért, mert akkor piros-fehér-zöld lett volna a kocsik színösszeállítása. :P Köszi a jóindulatot, még szerencse, hogy én közel lakok a kozmetikushoz... a végén még elütne egy pasi odafelé. :P :)
Harimata: Mert? Zöld ladával jársz? ;) Egyébként melyik ladára gondolsz, és miért számít a színe? A nő már a kozmetikusnál ült, mikor a kép készült. Így történt. :) Nem csak nők tudnak ilyet, de ti könnyebben összehozzátok. :)
gradU: Ez csak téves feltételezés volt a részedről. :P Nő a környéken sincs... Bár lehet, hogy ő fotózott és közben jót nevetett a pasikon. :) Ha a lada zöld lenne mindenki azt hinné, hogy nálunk történt meg. :)
Harimata: A középső szerintem nő volt, csak sietett a kozmetikushoz, vagy a fitneszterembe, és a férjét hagyta ott. :P
Ja, mondjuk durva lenne a villamossín mellett parkolni. de a lada parkolt, az tuti.
Szerintem két parkoló autó közt akart elmenni a fehér. Ha az lenne a szitu, amit a képaláírás mond, akkor nem lett volna baj, mert felhajthattak volna a járdára. A járda amúgy majdnem olyan széles, mint az utca :D
Hát hiába, a pasiknak mindig is rossz volt a szemmértékük... ;)